Αυτή είναι η νέα έκθεση για Peugeot/Citroen/DS/Opel

Ο όμιλος Συγγελίδη καλωσορίζει στο επίσημο δίκτυο διανομέων των Peugeot / Citroen / DS Automobiles και Οpel, την ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε., με τη νέα της έκθεση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα έκθεση Τσαπάλος

Το νέο, υπερσύγχρονο συγκρότημα πωλήσεων βρίσκεται επί της Λεωφ. Συγγρού 196, στην Καλλιθέα και εκτείνεται σε επιφάνεια 1.300 τ.μ. Αποτελεί μια έκθεση αυτοκινήτων για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων Αττικής υποδεχόμενο τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων, σε ένα άνετο και υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το πετρελαιοκίνητο B-SUV με τον κινητήρα των 1,5 λτ. των 110 ίππων!

Οι εγκαταστάσεις της ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε., φιλοξενούν εκθέματα από όλα τα νέα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα των Peugeot / Citroen / DS Automobiles και Opel και διαθέτει πλέον ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων για δοκιμαστική οδήγηση (Test Drive).


Η ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε, φιλοδοξεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων των πελατών της, καθώς προσφέρει μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης, που εκτείνεται από την πλήρη παρουσίαση της γκάμας τόσο των επιβατικών, όσο και των επαγγελματικών αυτοκινήτων των προαναφερόμενων μαρκών, μέχρι και την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών για εταιρείες Rent A Car και μακροχρόνιων μισθώσεων.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε τα 75 το εμβληματικό Citroen 2CV

Το ωράριο λειτουργίας του συγκροτήματος πωλήσεων της ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε είναι 10:00 – 20:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00 – 15:00 το Σάββατο, με αριθμό επικοινωνίας 210 9533305.

H εταιρία Ωμέγα Ελλάς ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια με 2 κάθετα Συγκροτήματα Citroen στη Λεωφ. Κηφισού και στην Αγία Παρασκευή. Τα τελευταία 10 έτη είναι Πρώτη σε λιανικές πωλήσεις Citroen.

Η εταιρία Τσάπαλος ΑΕ έχει 25 έτη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου με πολλές διακρίσεις κατά καιρούς στις πωλήσεις και το After Sales επί της Λεωφ. Συγγρού αλλά και στο Μοσχάτο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.