Η Mazda ετοιμάζει “βάση” για μια νέα σειρά μοντέλων

Aποκαλυπτικά ήταν τα σχέδια που κατέθεσε πρόσφατα η Mazda προς κατοχύρωση

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στα σχέδια αυτά, βλέπουμε ένα πλαίσιο που συντίθεται από δοκίδες διαφόρων διατομών, σε μια απλή παραλληλόγραμμη διάταξη. Το στοιχείο αυτό δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό, όσο τα παρελκόμενα που στηρίζονται πάνω σε αυτό.

Υπάρχει μια σειρά εγκιβωτισμένων συστοιχιών μπαταριών που καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος από τη διαθέσιμη επιφάνεια του πλαισίου. Η θέση τους, όσο το δυνατόν χαμηλότερα στο έδαφος για συγκέντρωση των μαζών κοντά στο κέντρο βάρους, δεν αποτελεί κάτι νέο, όμως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το ύψος των συστοιχιών που είναι πολύ μικρό.

Η Mazda, στο συνοδευτικό κείμενο των σχεδίων αυτών, αναφέρει ότι οι συστοιχίες μπορεί να φέρουν στο εσωτερικό τους στοιχεία ιόντων λιθίου, δηλαδή το σύνηθες στη συντριπτική πλειοψηφία των ΕV, αναφέρει επίσης όμως, ότι το όλο σύστημα είναι έτοιμο για να δεχτεί και solid state τύπου μπαταρίες.

Οι solid state αποτελούν το επόμενο μεγάλο βήμα στις μπαταρίες των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, συγκεντρώνοντας αρκετά πλεονεκτήματα, με το σημαντικότερο να είναι ότι μπορούν να διαμορφωθούν σε ότι σχήμα επιθυμεί κανείς, ακριβώς λόγω της στερεάς κατάστασης τους.

Πέραν αυτού, στα σχέδια βλέπουμε επίσης έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος βάσει του μικρού μεγέθους του θα είναι πιθανότητα axial-flux τύπου, δηλαδή ο στάτορας και ο ρότορας θα βρίσκονται κάθετα ως προς τον άξονα περιστροφής. Μικρότερο μέγεθος και βάρος και καλύτερη απόδοση, είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου ηλεκτροκινητήρων.

Συνολικά όλα τα ανωτέρω αποκαλύπτουν μια πολυμορφική ως προς την χωροταξία της βάση που θα μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί αναλόγως του τύπου των EV αυτοκινήτων που πρόκειται να παρουσιάσει η Mazda στο μέλλον. Sedan, SUV, Hatchback, SW, με κίνηση στο μπροστινό, στον πίσω ή και στους δύο άξονες και με δυνατότητα τοποθέτησης ενός ή δύο μοτέρ! Αυτό που κατοχύρωσε η Mazda, πρόκειται μάλλον να αποτελέσει το θεμέλιο λίθο για μια ολόκληρη νέα γενιά EV μοντέλων στην γκάμα της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]