Η Mazda μέλος της Ερευνητικής Ένωσης Καινοτομίας Βιομάζας

Η Mazda είναι το νεότερο μέλος της Ερευνητικής Ένωσης Καινοτομίας Βιομάζας για Καύσιμα Αυτοκινήτων Νέας Γενιάς, για την εξέλιξη λιγότερο ρυπογόνων καυσίμων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ερευνητικής Ένωσης Καινοτομίας Βιομάζας Mazda νέο μέλος

Η Ερευνητική Ένωση, της οποίας η Mazda είναι το νεότερο μέλος, προωθεί την τεχνολογική έρευνα σχετικά με τη χρήση βιομάζας καθώς και την παραγωγή καυσίμου βιοαιθανόλης για αυτοκίνητα για την επίτευξη μιας carbon neutral κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης – Mazda: Εκεί όπου τα αυτοκίνητα δοκιμάζονται ώστε να αντέχουν για μια ζωή!

Στις 25 Οκτωβρίου 2022, η Ερευνητική Ένωση σύναψε με την πόλη Okuma στη Νομαρχία Fukushima τη Βασική Συμφωνία για την ίδρυση Νέων Επιχειρηματικών Εγκαταστάσεων και ξεκίνησε δράσεις με στόχο την άμεση και κατάλληλη επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινότητα.


Η έρευνα για τη βελτίωση της τεχνολογίας παραγωγής καυσίμου βιοαιθανόλης και για τη χρήση CO2 που παράγεται κατά την παραγωγή καυσίμου βιοαιθανόλης, την οποία προωθεί η Ερευνητική Ένωση ως μέρος μιας σειράς διαφορετικών επιλογών για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα, συμπίπτει με την ιδέα της Mazda να παρέχει περισσότερες επιλογές μέσω της στρατηγικής πολλαπλών λύσεων. Αυτός ο συγχρονισμός οδήγησε τη Mazda να ενταχθεί στην Ερευνητική Ένωση.

Διαβάστε επίσης – Mazda RX-7: 21 χρόνια χωρίς τον περιστροφικό “δαίμονα”

Ο Hiroyuki Yamashita, Senior Principal Engineer και υπεύθυνος για την τεχνολογική έρευνα στη Mazda, δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή που λάβαμε αυτήν την πρόσκληση από την Ερευνητική Ένωση. Μέσω αυτής, θα συνεργαστούμε με άλλες εταιρείες-μέλη για την προώθηση της έρευνας και της ανάπτυξης της τεχνολογίας παραγωγής καυσίμου βιοαιθανόλης και άλλων τεχνολογιών. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αυξήσουμε τις δυνατότητες των ουδέτερων ανθρακικά καυσίμων…”.

Στην Ευρώπη, η Mazda είναι μέλος του eFuel Alliance από το 2021. Η Συμμαχία συγκεντρώνει οργανισμούς και ενδιαφερόμενους που υποστηρίζουν τον στόχο της δημιουργίας και προώθησης carbon neutral e-fuels και υδρογόνου, ως έναν αξιόπιστο και σημαντικό συντελεστή στη μείωση των εκπομπών στον τομέα των μεταφορών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.