Η Mazda “ψηφίζει” Ελλάδα

Η Mazda έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για την χώρα μας και το αποδεικνύει ακόμη μία φορά.

Βρείτε μας στο

Ήταν Μάιος του 2008 όταν η Mazda Motor Europe σε συνεργασία με την τότε ελληνική αντιπροσωπεία της στην χώρα μας ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ, παρέδωσαν 35 πυροσβεστικά οχήματα BT-50 σε ισάριθμους δήμους και κοινότητες της χώρας μας.

Πλέον, μετά την επιστροφή της Mazda στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Ομίλου Συγγελίδη αυτή την φορά, Η Mazda Motor Europe “ψηφίζει” και στηρίζει Ελλάδα αυτή την φορά με διαφορετικό τρόπο, καθώς προγραμματίζεται ένα σημαντικό γεγονός για τη μάρκα επί ελληνικού και συγκεκριμένα επί Αττικού εδάφους.

Πρόκειται για την Πανευρωπαϊκή Δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Mazda2 η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από 27-30 Ιανουαρίου. Για πρώτη φορά, η Mazda Motor Europe παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο μέσα σε χώρο έκθεσης και συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της Mazda AutoOne, Λ. Βουλιαγμένης 88, στη Γλυφάδα.

Η εξαιρετική συνεργασία του Ομίλου Συγγελίδη με τη Mazda Motor Europe και το πνεύμα εμπιστοσύνης που πολύ γρήγορα καλλιεργήθηκε ήταν ικανά να δώσουν πράσινο φως για την υλοποίηση της Πανευρωπαϊκής Παρουσίασης στην Αθήνα.

Έτσι, εκατοντάδες δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη θα παρευρεθούν στην χώρα μας και θα γνωρίσουν τις ομορφιές της, οδηγώντας το ανανεωμένο αυτοκίνητο της Mazda2.

Το νέο Mazda2 είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες ενώ η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr