Η Mazda στην Ιαπωνική Έκθεση Κινητικότητας 2023

Η Mazda ανακοίνωσε τη συμμετοχή των αυτοκινήτων που θα προβάλλει στην Έκθεση Japan Mobility Show 2023 που ανοίγει τις πύλες τις στο κοινό στις 28 Οκτωβρίου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda Japan Mobility Show 2023

Το θέμα του περιπτέρου της αντισυμβατικής Mazda, με τίτλο “The Future Created by the Love of Cars”, εστιάζει στο εμβληματικό MX-5, το Roadster της ιαπωνικής εταιρείς και σχεδιάστηκε για να δείξει την αδιάκοπη δέσμευση της στη δημιουργία προϊόντων που ικανοποιούν το πάθος των καταναλωτών της για την οδήγηση και τα αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμο το νέο Mazda CX-30 στην Ελλάδα (+τιμές)

Η έκθεση θα περιλαμβάνει την προβολή πολλών ΜΧ-5 μοντέλων, μεταξύ των οποίων θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και το καινούργιο MX-5 2024, η αναβαθμισμένη έκδοση του Mazda roadster τέταρτης γενιάς. Επίσης, την πρεμιέρα του θα κάνει και το νέο Concept Car, Mazda2 Bio Concept, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία του πρώτου MX-5 πρώτης γενιάς στην έκθεση, ένα διαχρονικό σύμβολο της αφοσίωσης της Mazda στη χαρά της οδήγησης.


Mazda Japan Mobility Show 2023

Οι εμβληματικές παρουσίες όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς θα υπάρχει και ένα μικρότερο σε μέγεθος MX-5, προσφέροντας μια προσομοιωμένη εμπειρία οδήγησης για τα παιδιά, και ένα MX-5 SeDV, ένα αυτοκίνητο του οποίου η οδήγηση και τα συστήματα ελέγχου είναι τοποθετημένα στην περιοχή των χεριών του οδηγού.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το “Made in Japan” supermini στην πιο… ιαπωνική του έκδοση!

Η Mazda θα συμμετάσχει επίσης στα προγράμματα της Έκθεσης Κινητικότητας που διοργανώνει η Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας. Αναφορικά, το μοντέλο Mazda2 Bio Concept, που κινείται με bio diesel επόμενης γενιάς, θα βρίσκεται στο τμήμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού της έκθεσης.

Ένα “εργαστήριο επί τροχών” που εξερευνά εναλλακτικές βιώσιμες πηγές ενέργειας, το νέο αυτό Concept Car ενισχύει την multi-solution προσέγγιση της Mazda για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και ενδυναμώνει την προσπάθεια της Ιαπωνικής εταιρείας για την επίτευξη της μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα έως το 2025.

Η Mazda θα συμμετάσχει επίσης στο “Out of KidZania” – ένα δημοφιλή εκπαιδευτικό ψυχαγωγικό χώρο που επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο των ενηλίκων και των επαγγελμάτων τους. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν έναν ρόλο στην αυτοκινητοβιομηχανία, βιώνοντας από κοντά εμπειρίες όπως η “χύτευση άμμου” και η “δημιουργία καλουπιών” μέσα σε μια προσομοιωμένη εργοστασιακή μονάδα της Mazda.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.