Η μεγάλη ιαπωνική συμμαχία: Suzuki, Mazda, Toyota, Subaru, Daihatsu!

Οι Suzuki, Mazda, Toyota, Subaru και Daihatsu αποφάσισαν να συνεργαστούν με κοινό στόχο και όραμα για το μέλλον. Δείτε τι ετοιμάζουν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Suzuki Motor Corporation (Suzuki), η Subaru Corporation (Subaru), η Daihatsu Motor Co. Ltd. (Daihatsu), η Toyota Motor Corporation (Toyota) και η Mazda Motor Corporation (Mazda) κατέληξαν σε συμφωνία για την από κοινού ανάπτυξη τεχνικών προδιαγραφών για τα οχήματα επόμενης γενιάς.

Συγκεκριμένα η συμφωνία αφορά στις συσκευές για την προώθηση της κοινής χρήσης συστημάτων επικοινωνιών, με τη χρήση συνδεδεμένων υπηρεσιών για τη σύνδεση αυτοκινήτων και κοινωνίας με σκοπό τη δημιουργία νέων υπηρεσιών, ώστε να τυποποιηθούν για έγκαιρη παροχή ασφαλέστερων και πιο βολικών συνδεδεμένων υπηρεσιών.

Στο πεδίο της CASE (“connected, automated, shared, electric” στα ελληνικά συνδεδεμένο, αυτόνομο / αυτοματοποιημένο, κοινόχρηστο και ηλεκτρικό), που προκαλεί σημαντικούς μετασχηματισμούς στην αυτοκινητοβιομηχανία, γίνονται ραγδαίες αλλαγές. Με τον τρόπο αυτό οι ιαπωνικές μάρκες θέλουν όχι απλώς να προλάβουν, αλλά να θέσουν τις εξελίξεις.

Το πρόβλημα σήμερα είναι πως μεμονωμένοι κατασκευαστές αυτοκινήτων αναπτύσσουν ανεξάρτητα συσκευές επικοινωνίας οχημάτων και ακόμη και σε περιπτώσεις όπου παρέχονται οι ίδιες συνδεδεμένες υπηρεσίες, όπως λειτουργίες απομακρυσμένης λειτουργίας, κάθε εταιρεία υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση για να προχωρήσει στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη σχετικών πόρων.

Σε απάντηση σε αυτές τις περιστάσεις, οι εταιρείες μπορούν να παρέχουν ασφαλέστερες και πιο βολικές συνδεδεμένες υπηρεσίες στους πελάτες το συντομότερο δυνατό, τοποθετώντας την ανάπτυξη συσκευών επικοινωνίας οχημάτων, οι οποίες είναι βασικές λειτουργίες του συνδεδεμένου αυτοκινήτου, ως τομέα της συνεργασίας τους.

Μετά την συμφωνία αυτή, οι Suzuki, Subaru, Daihatsu, Toyota και Mazda θα εξετάσουν ανοιχτά τη συνεργασία και με άλλους κατασκευαστές, σχετικά με την κοινή ανάπτυξη που συμφωνήθηκε αυτή τη στιγμή.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr