Η μεγάλη μάχη των μικρών: Top 5 Ά εξαμήνου στην Ελλάδα

Τα μικρά αυτοκίνητα είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στην χώρα μας και με μοντέλα με μεγάλη παράδοση. Ας δούμε ποια είναι τα δημοφιλέστερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Top 5 ταξινομήσεις

Η κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων στην χώρα μας είναι η δημοφιλέστερη (αν εξαιρέσουμε τα SUV συνολικά, καθώς σε υποκατηγορίες υπολείπονται). Συγκεκριμένα, οι ταξινομήσεις τους κατέχουν το 28,73% του συνόλου των νέων ταξινομήσεων στην Ελλάδα, ενώ μαζί με τα B-SUV φτάνουν το μερίδιο τους στο 49,98%. Με απλά λόγια, τα μισά από τα νέα αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην χώρα μας ανήκουν στο B-Segment, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ και της ΕΛΣΤΑΤ.

Στο συγκεκριμένο άρθρο μας όμως θα απασχολήσουν τα μικρά μοντέλα χωρίς τα SUV. Και όταν μιλάμε για μικρά μοντέλα, μιλάμε για αυτοκίνητα με μεγάλη παράδοση στην χώρα μας και όχι μόνο. Και αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε με μία κατηγορία που περιλαμβάνει αυτοκίνητα όπως τα Toyota Yaris, Peugeot 208, Renault Clio, Opel Corsa, Ford Fiesta, VW Polo, Nissan Micra κλπ.

Στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων για το πρώτο εξάμηνο, βρίσκεται το Toyota Yaris, το οποίο μάλιστα έχει χτίσει μια σημαντική διαφορά από το δεύτερο Peugeot 208. Συγκεκριμένα το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας έχει ταξινομήσει από την αρχή του έτους ως και το τέλος Ιουνίου 2.999 μονάδες, ενώ το Peugeot 208 είναι στις 2.469 μονάδες. Διαφορά που μοιάζει δύσκολο να καλυφτεί στο δεύτερο εξάμηνο.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Opel Corsa με 2.304 μονάδες, το οποίο μάλιστα κατάφερε να πετύχει και την καλύτερη επίδοση τον Ιούνιο με 519 ταξινομήσεις, αφήνοντας δεύτερο το Toyota Yaris με 504. Την πεντάδα κλείνουν τα Citroen C3 και Hyundai i20 με 1.306 και 1.193 ταξινομήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2021, αντίστοιχα.

Στις πιο κάτω θέσεις, την δεκάδα εξαμήνου κλείνουν τα Renault Clio, VW Polo, Suzuki Swift, Nissan Micra και Ford Fiesta.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.