Η μικτή πραγματικότητα στις υπηρεσίες της Nissan (+video)

H Nissan αξιοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή αυτοκινήτων και χρησιμοποιεί την τεχνολογία μικτής πραγματικότητας στην εκπαίδευση του προσωπικού της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Μικτή πραγματικότητα 2022

Οι τεχνολογίες της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας είναι από τα πλέον καυτά θέματα συζήτησης σήμερα όπως και άλλες τεχνολογίες που μας συνδέουν με τον εικονικό κόσμο. Αυτές οι τεχνολογίες μας επιτρέπουν να βλέπουμε και να νιώθουμε πράγματα που δεν υπάρχουν, συγχωνεύοντας το ψηφιακό βασίλειο με τον φυσικό κόσμο. Η Nissan χρησιμοποιεί τώρα αυτού του είδους τις τεχνολογίες για εκπαίδευση σε ορισμένες γραμμές παραγωγής οχημάτων, όπως η τεχνολογία Mixed Reality (MR) που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη γραμμή συναρμολόγησης e-powertrain των Ιαπώνων.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Βάζει “stop” στα ατυχήματα με νέες τεχνολογίες αιχμής

Η MR είναι ένας συνδυασμός εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αγγίζουν και να μετακινούν εικονικά αντικείμενα χρησιμοποιώντας τα χέρια τους και συγκαταλέγεται στις τεχνολογίες που είναι γνωστές συλλογικά ως cross reality – εκτεταμένης πραγματικότητας (XR).

Τα γυαλιά MR εισήχθησαν πρόσφατα στην εκπαίδευση για τη διαδικασία επιθεώρησης στη γραμμή συναρμολόγησης e-powertrain στο εργοστάσιο της Nissan, στο Tochigi της Ιαπωνίας μειώνοντας θεαματικά το χρόνο που χρειάζεται για να εκπαιδευτεί ένας εργαζόμενος.

Με την χρήση των γυαλιών MR, οι εικόνες και το κείμενο τοποθετούνται πάνω σε ένα πραγματικό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, επιτρέποντας στον εκπαιδευόμενο να κατανοήσει αμέσως την εργασία, από πρώτο χέρι. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επανεξετάσουν το επίπεδο της επάρκειας τους, στοχεύοντας τις περιοχές που πρέπει να ελεγχθούν.

Διαβάστε επίσης: Τίτλοι τέλους και πάλι για την Datsun

Εξίσου σημαντική ανακάλυψη είναι και η δυνατότητα χρήσης ενός τρισδιάστατου μοντέλου e-powertrain, ελλείψει του φυσικού, που μπορεί να προβληθεί με τα γυαλιά.

Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής αυτών των τεχνολογιών, η περίοδος μάθησης μειώθηκε στο μισό και ο χρόνος διδασκαλίας μειώθηκε κατά 90%. Η Nissan έχει επίσης συνεργαστεί με τον Ιάπωνα προμηθευτή αυτοκινητοβιομηχανιών JATCO για την ανάπτυξη τεχνολογίας παρακολούθησης των ματιών. Αυτές οι λειτουργίες καθιστούν δυνατή την καταγραφή του εκπαιδευόμενου ακόμα και όταν είναι μόνος του, επιτρέποντας στον εκπαιδευτή, να ελέγξει το επίπεδο επάρκειάς του σε μεταγενέστερο χρόνο.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.