Nissan: Βάζει “stop” στα ατυχήματα με νέες τεχνολογίες αιχμής (+videos)

Με στόχο να βελτιώσει εντυπωσιακά τη δυνατότητα αποφυγής σύγκρουσης ενός αυτοκινήτου, η Nissan νέα συστήματα ασφάλειας υποβοήθησης για τον οδηγό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan συστήματα ασφάλειας τεχνολογία 2022

Ένα αυτοματοποιημένο σύστημα θεμελιώδους σημασίας για τη μελλοντική αυτόνομη οδήγηση που θα συμβάλλει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων έχει η Nissan στα σκαριά, με την ιαπωνική εταιρεία να παρουσιάζει τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες του.

Διαβάστε επίσης: Αυτή ήταν η πρώτη γυναίκα σχεδιάστρια αυτοκινήτων στην Ιαπωνία

Το νέο σύστημα που αναπτύσσουν οι άνθρωποι της Nissan χρησιμοποιεί εξαιρετικά ακριβείς πληροφορίες, σε πραγματικό χρόνο, σχετικά με το περιβάλλον που κινείται ένα όχημα με στόχο να βελτιώσει εντυπωσιακό βαθμό την αποφυγή μιας σύγκρουσης τόσο με ευάλωτους χρήστες του δρόμου όσο και με άλλα οχήματα.

Η τεχνολογία “αληθινής εδαφικής αντίληψης” όπως την ονομάζει η Nissan, συνδυάζει πληροφορίες από συσκευές υψηλών επιδόσεων επόμενης γενιάς, όπως LiDAR, ραντάρ και κάμερες.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να ανιχνεύσει το σχήμα και την απόσταση των αντικειμένων, καθώς και τη δομή της περιοχής που περιβάλλει το όχημα, σε πραγματικό χρόνο και με υψηλό βαθμό ακρίβειας. Αξιοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, το όχημα είναι δυνατό να αναλύσει άμεσα την τρέχουσα κατάσταση, να κρίνει και να εκτελέσει αυτόματα τους απαιτούμενους ελιγμούς.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Με δικές της μπαταρίες στέρεου τύπου (+video)

Αυτή η τεχνολογία μπορεί επίσης να ανιχνεύσει βεβαρυμμένη κυκλοφορία και εμπόδια στο δρόμο, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση και να εκτελέσει αναλόγως αλλαγές στην λωρίδα κυκλοφορίας. Επίσης είναι σημαντικό ότι η τεχνολογία μπορεί να παρέχει αυξημένη υποστήριξη στους οδηγούς σε περιοχές όπου δεν είναι διαθέσιμες λεπτομερείς πληροφορίες χάρτη, κάτι που εν μέρει βοηθά το σύστημα να ανεξαρτητοποιηθεί από τα συστήματα πλοήγησης και τις πληροφορίες που του παρέχονται μέσω του Διαδικτύου.

Ο Takao Asami, ανώτερος αντιπρόεδρος, που ηγείται παγκοσμίως της έρευνας και ανάπτυξης, λέει σχετικά: “Η Nissan ήταν η πρώτη που λάνσαρε μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού. Όταν εξετάζουμε το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης, πιστεύουμε ότι είναι υψίστης σημασίας για τους οδηγούς να αισθάνονται πολύ σίγουροι για την ασφάλεια του οχήματός τους. Είμαστε βέβαιοι ότι η υπό ανάπτυξη τεχνολογία της αληθινής εδαφικής αντίληψης θα συμβάλει σημαντικά στο μέλλον στην αυτοπεποίθηση του οδηγού, στα μειωμένα τροχαία ατυχήματα και στην αυτόνομη οδήγηση.”

Η Nissan έχει συνεργαστεί με εταιρείες αιχμής για την έρευνα και την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Το LiDAR επόμενης γενιάς, ένα κρίσιμο στοιχείο: ενσωματώνεται στο σύστημα της Nissan σε συνεργασία με την Luminar και χρησιμοποιεί κορυφαίες τεχνολογίες, που κινούνται στην αιχμή των εξελίξεων.

Στον τομέα του προηγμένου ελέγχου αποφυγής σύγκρουσης, είναι κρίσιμο να αναπτυχθεί τεχνολογία επαλήθευσης υψηλής ακρίβειας, σε ψηφιακό περιβάλλον. Για το σκοπό αυτό, η Nissan συνεργάζεται με το Applied Intuition, το οποίο διαθέτει τεχνολογία προσομοίωσης που βρίσκεται επίσης στην κορυφή του συγκεκριμένου τομέα.

Στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου οράματός της, Nissan Ambition 2030, η Nissan εργάζεται για την ανάπτυξη τεχνολογίας ελέγχου οχημάτων με στόχο τη σημαντική μείωση των ατυχημάτων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία LiDAR επόμενης γενιάς. Η Nissan πιστεύει ότι στην επερχόμενη εποχή της αυτόνομης οδήγησης, η τεχνολογία υποβοήθησης του οδηγού, που μπορεί να αποφύγει εξαιρετικά περίπλοκα ατυχήματα, θα είναι απαραίτητη. Η Nissan στοχεύει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας αληθινής εδαφικής αντίληψης μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020. Θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε επιλεγμένα νέα μοντέλα και σχεδόν σε κάθε νέο μοντέλο μέχρι το οικονομικό έτος 2030.

Δείτε τα πολύ ενδιαφέροντα videos που ακολουθούν από τις πρώτες δοκιμές του συστήματος ασφάλειας της ιαπωνικής εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.