Η MINI χορηγός στον αγώνα “Greece Race for the Cure”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή διοργάνωση Greece Race for the Cure, με τη ΜΙΝΙ να συμμετέχει ενεργά στο event ως "Υπερήφανος Χορηγός Δρομέων".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Greece Race for the Cure χορηγός MINI 2022

Το “Greece Race for the Cure” θεωρείται ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, ένα γεγονός που στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Φέτος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης – BMW Group: Βιωσιμότητα μέσω της Καινοτομίας 2022

Με αφετηρία το Ζάππειο, στον φετινό αγώνα έλαβαν μέρος 31.600 συμμετέχοντες, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης σε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Η ΜΙΝΙ στηρίζοντας έμπρακτα το Greece Race for the Cure και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, δημιούργησε την ομάδα δρομέων MINI Drivers of Change, η οποία συμμετείχε ενεργά λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα δρόμου των πέντε χλμ. και στον συμβολικό περίπατο των δύο χλμ.

Την ομάδα προετοίμασε και συντόνισε η διακεκριμένη μαραθωνοδρόμος και κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ, Μαρία Πολύζου. Η κ. Πολύζου εκτός από πρωταθλήτρια μαραθωνοδρόμος, προπονήτρια μεγάλων αποστάσεων και συγγραφέας, είναι και η ίδια survivor του καρκίνου του μαστού. Οι πολύτιμες συμβουλές της λίγες ημέρες πριν τον αγώνα και η ψυχολογική στήριξή της προς την ομάδα, αποτέλεσαν βασικό κίνητρο και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην θετική διάθεση των συμμετεχόντων.

Διαβάστε επίσης – Μικρά αυτοκίνητα με μεγάλη ιστορία: Mini

Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, στο stand της MINI, μία έκπληξη περίμενε τους survivors, τους θεατές, τους δρομείς και περιπατητές. Ένα ειδικά διαμορφωμένο στα ροζ χρώματα της διοργάνωσης ΜΙΝΙ Electric, αποτέλεσε τον καμβά όσων ήθελαν να μοιραστούν τα γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία μηνύματά τους.

Μικροί και μεγάλοι “γέμισαν” το εξωτερικό του ροζ ΜΙΝΙ με αφιερώσεις, προτάσεις και μικρές ζωγραφιές, μοιράζοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης σε όλες τις ηρωίδες γυναίκες που έδωσαν ή δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.