Η Naomi Campbell συμμετέχει στο λανσάρισμα της BMW XM

Η διάσημη Βρετανίδα μοντέλο Naomi Campbell θα πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο λανσάρισμα της BMW XM με το σλόγκαν "Τόλμησε να είσαι εσύ".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Naomi Campbell και BMW XM καμπάνια 2023

Η επικοινωνία για το λανσάρισμα της νέας BMW XM, το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με σύστημα κίνησης M Hybrid, θα ξεκινήσει από την BMW σε συνεργασία με ισχυρούς, ανεξάρτητους και επιτυχημένους δημιουργούς, με τους Βαυαρούς να επιλέγουν ως πρώτη και καλύτερη την Naomi Campbell.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια BMW M4 ακόμη πιο “πολεμική” με τη βοήθεια της Manhart

Η Naomi Campbell είναι μοντέλο, ηθοποιός, πρέσβειρα πολιτισμού και μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη διεθνή σκηνή της μόδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Με αυτήν ως συνδημιουργό, η παγκόσμια επικοινωνία για το λανσάρισμα της BMW XM στην αγορά με το σλόγκαν “Τόλμησε να είσαι εσύ” (Dare to be You) εστιάζει σε μία νέα διάσταση αυτοπεποίθησης, εκφραστικού lifestyle και εξασφαλισμένης εξατομίκευσης, σύμφωνα με την BMW.


Naomi Campbell και BMW XM καμπάνια 2023

“Το σλόγκαν της BMW M “Τόλμησε να είσαι εσύ” με προσέλκυσε αμέσως γιατί περιγράφει ακριβώς τη στάση αυτοπεποίθησης που είναι απαραίτητη για την πρόοδο και τη θετική αλλαγή”, σχολιάζει η Campbell, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα προσεχή projects της BMW με την ισχυρή της αίσθηση όσον αφορά την αισθητική και το ντιζάιν. Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, ένα μοναδικό μοντέλο της BMW XM, σχεδιασμένο από την ίδια, θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2023.

Διαβάστε επίσης: 25 χρόνια safety car από την BMW στο MotoGP

Διαχρονικό είδωλο και αφοσιωμένη υπέρμαχος της κοινωνικής αλλαγής, η Campbell ανήκει στην ελίτ των σταρ της πασαρέλας για τους οποίους επινοήθηκε ο όρος supermodel. Γεννημένη στη Βρετανία από Τζαμαϊκανούς γονείς, η Campbell αξιοποιεί την παρουσία της σε διεθνείς επιδείξεις μόδας για να υποστηρίξει τη μεγαλύτερη ποικιλομορφία στο χώρο της μόδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξακολουθεί να θεωρείται πρωτοπόρος για την επόμενη γενιά αναδυόμενων ταλέντων στη δημιουργική σκηνή και τη μόδα.

Παράλληλα με την καριέρα της στις πασαρέλες υψηλής ραπτικής, η Campbell είναι εδώ και καιρό επιτυχημένη ως ηθοποιός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας. Επιπλέον, υποστηρίζει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της UNESCO αλλά και της νέας πρωτοβουλίας EMERGE που στόχο έχει την προώθηση των δημιουργικών ταλέντων του αύριο, η οποία το 2022 επικεντρώθηκε κυρίως στην επόμενη γενιά ταλέντων στο χώρο του πολιτισμού στην αφρικανική ήπειρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.