Η νέα επική διαφήμιση της Porsche για το Super Bowl

Έπειτα από απουσία 23 ετών από το "Μεγάλο Παιχνίδι" του αμερικάνικου ποδοσφαίρου η Porsche επιστρέφει με ένα σποτ που πρέπει να δεις.

Βρείτε μας στο
porsche super bowl tv 2020

Το Super Bowl είναι μια από τις παραδοσιακές αμερικάνικες γιορτές του αθλητισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου δύο από τις καλύτερες ομάδες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου “συγκρούονται” με στόχο τη νίκη.

Είναι παράλληλα και μια από τις πιο εμπορικές ημέρες του έτους για του Αμερικάνους που ξοδεύουν εκατοντάδες εκατ. δολάρια ενώ το ίδιο ισχύει και για εκείνους που θέλουν να διαφημιστούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού -με τη μεγαλύτερη σχετική τηλεθέαση στην αμερικάνικη ιστορία. Με λίγα λόγια αν κάθε δευτερόλεπτο είχε βάρος, τότε θα έπρεπε να βρεθεί νέο πολύτιμο μέταλλο για να το ζυγίσουν καθώς ο χρυσός δεν φτάνει για τις διαφημίσεις του Super Bowl.

Έπειτα από δύο και πλέον δεκαετίες λοιπόν η Porsche επιστρέφει με ένα νέο διαφημιστικό σποτ, ένα φιλμ μικρού μήκος θα μπορούσε να πει κανείς, άκρως προσεγμένο αλλά και χιουμοριστικό. Πρωταγωνιστές ένας… ληστής, μια Taycan αλλά και διάσημα μοντέλα των Γερμανών, νέα αλλά και ιστορικά. Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται, απλά δείτε την εκτεταμένη έκδοση του σποτ που ακολουθεί.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr