Οι νέες Yamaha Tracer της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία ενισχύει την επιχειρησιακή της ικανότητα προσθέτοντας στο στόλο της τη νέα Yamaha Tracer 700.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελ.ΑΣ. 2020 Yamaha Tracer 700 Ελληνική Αστυνομία

Οι νέες Yamaha Tracer 700 “ντύνονται” στα μπλε και εντάσσονται στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο να ενισχύσουν τη δράση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε τις δικύλινδρες Tracer 700 σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου 2020, στις εγκαταστάσεις των γραφείων Διεύθυνσης ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών.

Οι μοτοσυκλέτες αποτελούν δωρεά του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, ενός ακόμη δωρητή και του Ομίλου της Μοτοδυναμικής.

Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο κ. Κυριακόπουλος, ενώ τον Όμιλο της Μοτοδυναμικής εκπροσώπησαν οι κ.κ. Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ., Σωτήρης Χατζίκος, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιωάννης Σώκιαλης, Διευθυντής κλάδου Yamaha.

Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας παρόντες ήταν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Ταξίαρχος Κώστας Κουτσιβίτης, ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Τριαντάφυλλος και ο Διοικητής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών Αστυνόμος Β’ Πέτρος Λαγουδάκος, ενώ παρόντες ήταν και οι οδηγοί αστυνομικοί των μοτοσυκλετών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής
Αστυνομίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους δωρητές για
την προσφορά τους και ο κ. Κυριακόπουλος έδωσε τα θερμά
του συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα
ΔΙ.ΑΣ.

Να σημειωθεί πως οι Yamaha Tracer 700 βρίσκονται ήδη σε χρήση από την Ελληνική Αστυνομία από τα μέσα Μαρτίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]