Η Nissan μας απαντά στις φήμες για αποχώρησή της από την Ευρώπη

Διαβάστε την επίσημη απάντηση της Nissan σχετικά με τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας και την ήθελαν να αποχωρεί από την Ευρώπη.

Βρείτε μας στο
nissan

Όσοι μας παρακολουθείτε στενά θα παρατηρήσατε πως δεν είχαμε γράψει κάποιο δημοσίευμα στο site μας σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για φυγή της Nissan από την Ευρώπη. Αυτό ήταν κάτι που έγινε συνειδητά, καθώς θέλαμε να σεβαστούμε πάνω από όλα όλους τους κατόχους των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας στην Ευρώπη και φυσικά στην χώρα μας και να μην προκαλέσουμε κάποια ανησυχία.

Δείτε ακόμη: Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα – 85χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Κορίνθου

Σεβόμενοι όμως και όλους εσάς τους αναγνώστες μας δεν μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Για αυτό τον λόγο επικοινωνήσαμε με τη Nissan, η οποία μας έστειλε την επίσημη απάντησή της σχετικά με τις φήμες περί αποχώρησής της από την Ευρώπη.

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση της ιαπωνικής μάρκας: 

“Η Nissan παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της στην Ευρώπη, ως μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της να καταστήσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες πιο ανταγωνιστικές. Το νέο Juke, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, είναι το πρώτο βήμα στην ανανέωση της γκάμας των επιβατικών οχημάτων της. Ήδη άρχισαν οι προετοιμασίες στο εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου, για να ξεκινήσει την παραγωγή της επόμενης γενιάς του Qasqhai crossover. Και η Nissan επιμένει στον περαιτέρω “εξηλεκτρισμό” της γκάμας των μοντέλων της, με το λανσάρισμα νέων προϊόντων να βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν.”

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr