Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης στηρίζει τους σεισμόπληκτους Τουρκίας-Συρίας

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και το προσωπικό της παρέδωσαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους πληθυσμούς της Τουρκίας και της Συρίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης βοήθεια σεισμός Τουρκία 2023

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανταποκρίνεται με αυτή την πράξη αλληλεγγύης στο κάλεσμα της διεθνούς κοινότητας για την έμπρακτη στήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται στις περιοχές της Συρίας και της Τουρκίας που χτυπήθηκαν από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.

Διαβάστε επίσης: Η 4κίνηση Nissan e-4ORCE δοκιμάζεται στηα δύσκολα (+video)

Μεταξύ των ειδών πρώτης ανάγκης η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης παρείχε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, είδη ατομικής υγιεινής για ενήλικους και βρέφη, παιδικές τροφές, γάλατα Εβαπορέ, δημητριακά, γλυκά και σνακ, κονσέρβες, όσπρια και ζυμαρικά και διάφορα φαρμακευτικά είδη που χρειάζονται άμεσα.

Σχετικά με την ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας ο Δημήτρης Κυργιόπουλος, διευθυντής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., δήλωσε: “Οι συγκλονιστικές εικόνες των θυμάτων και των τραυματιών από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, δεν μας επιτρέπουν να μείνουμε απαθείς.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan Qashqai e-Power -Το ηλεκτρικό που… καίει βενζίνη!

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας και γι΄αυτό, τόσο το προσωπικό της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. όσο και η ίδια η εταιρεία, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην συγκέντρωση και την προσφορά υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας, που θα αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό”

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Nissan θα προσφέρει ένα πακέτο βοήθειας ύψους έως και ενός εκατομμυρίου ευρώ, για τη στήριξη της συνεχιζόμενης ανθρωπιστικής κρίσης στην Τουρκία, μετά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς στις πληγείσες περιοχές της χώρας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.