Η Nissan στηρίζει εμπράκτως την σύγχρονη τέχνη

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αποτελούν σημαντικό μέρος της παγκόσμιας κοινωνίας και ως εκ τούτου, δεν περιορίζονται στο αμιγώς παραγωγικό κομμάτι. Η Nissan έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις την ευαισθησία, αλλά και την έμφυτη τάση της προς τις τέχνες. Η διοργάνωση των Nissan Art Awards, που ξεκίνησε το 2013, αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση.

Όπως μας ενημέρωσε η ιαπωνική εταιρεία, η 4η εκδοχή των βραβείων έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2020. Η εκδήλωση θα διοργανωθεί στην έδρα της Nissan, που βρίσκεται στη Yokohama της Ιαπωνίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι την ίδια περίοδο θα διεξάγεται στην ίδια πόλη η φημισμένη διεθνής έκθεση σύγχρονης τέχνης, Yokohama Triennale. Έτσι, τον επόμενο Ιούλιο το “σπίτι” της Nissan θα αποτελέσει το επίκεντρο της διεθνούς πολιτιστικής σκηνής, στον τομέα της σύγχρονης τέχνης.


Όσον αφορά στα Nissan Art Awards, η Nissan επέλεξε 5 νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα διαγωνιστούν για το Grand Prix. Οι Ishu Han, Sachiko Kazama, Soichiro Mihara, Nobuko Tsuchiya και Ei Wada, επιλέχθηκαν μεταξύ 28 καλλιτεχνών να δημιουργήσουν νέα έργα τέχνης ειδικά για την έκθεση. Διεθνής κριτική επιτροπή θα αναδείξει τον νικητή, που εκτός από το μεγάλο βραβείο , θα λάβει χρηματικό έπαθλο 5 εκατομμυρίων γιεν (λίγο πάνω από 40.000 ευρώ).

Το βραβείο Nissan Art, έχει διττό στόχο. Αφενός, φιλοδοξεί να αναδείξει τους νέους καλλιτέχνες της Ιαπωνίας και αφετέρου, να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παρουσία στα διεθνή δρώμενα της τέχνης τους. Το συντονισμό του προγράμματος και την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Arts Initiative Tokyo, ενώ η χορηγία του event ανήκει στη Nissan. Σημειώνεται, πως οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν μέσω ψήφου, τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν νικητή για το Βραβείο Κοινού.

Φέτος, έχουμε μια θαυμάσια, ποικιλόμορφη ομάδα καλλιτεχνών, που αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα μέσων, από την ξυλογραφία μέχρι τα φυσικά γλυπτά“, δήλωσε ο Lawrence Rinder, μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής για το βραβείο. “Είναι πέντε εξαιρετικά δυναμικοί καλλιτέχνες και θα είναι πολύ συναρπαστικό να δούμε τι θα δημιουργήσουν”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]