Η νταλίκα που δεν χρειάζεται οδηγό (+video)

Η Vera είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Volvo Trucks και πλέον έκανε το πρώτο της αυτόνομο δρομολόγιο, καθώς δεν χρειάζεται οδηγός.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το πρώτο δρομολόγιο της Vera ήταν μία αυτόνομη μεταφορά μεταξύ ενός ανεφοδιαστικού κέντρου και ενός λιμανιού. Το ηλεκτρικό, συνδεδεμένο και αυτόνομο όχημα σύμφωνα με τη Volvo Trucks θα αποτελέσει στο μέλλον λύση για τη μεταφορά εμπορευμάτων από ένα εφοδιαστικό κέντρο εφοδιασμού σε λιμενικό τερματικό σταθμό στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Το 2018, η Volvo Trucks παρουσίασε την πρώτη ηλεκτρική, συνδεδεμένη και αυτόνομη λύση, η οποία σχεδιάστηκε για επαναλαμβανόμενες διαδικασίες σε κέντρα εφοδιασμού, εργοστάσια και λιμάνια. Η Vera είναι κατάλληλη για μικρές αποστάσεις, για τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων εμπορευμάτων με μεγάλη ακρίβεια.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η αυτόνομη μεταφορική λύση θα αναπτυχθεί περαιτέρω από πλευράς τεχνολογίας, διαχείρισης δραστηριοτήτων και προσαρμογής της υποδομής, προτού να μπορέσει να λειτουργήσει πλήρως. Επιπλέον, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της κοινωνίας για μια ασφαλή πορεία προς τις αυτόνομες μεταφορές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]