Η Oμάδα ΔΙ.ΑΣ. “παίρνει” μπλοκάκια – Οι απόψεις διίστανται!

Νέο ρόλο αποκτά η Oμάδα ΔΙ.ΑΣ., στις αρμοδιότητες της οποίας φαίνεται ότι προστίθενται και οι τροχονομικές παραβάσεις! Οι πρώτες αντιδράσεις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Oμάδα ΔΙ.ΑΣ.

Έναν πρόσθετο ρόλο φαίνεται ότι σχεδιάζει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τον ρόλο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Η εποχούμενη μονάδα αστυνόμευσης δημιουργήθηκε αρχικά για την πάταξη της εγκληματικότητας, τώρα όμως πηγές αναφέρουν ότι οι αναβάτες θα πάρουν και μπλοκάκια, ώστε να βεβαιώνουν τροχονομικές παραβάσεις.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “CNN Greece”, ήδη έχει δοθεί η σχετική εντολή στους αστυνομικούς που υπηρετούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία, προκειμένου να εκπαιδευτούν στη βεβαίωση παραβάσεων. Με αυτόν τον τρόπο, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επιδιώκει να καλύψει το κενό της απουσίας τροχονόμων.

Οι απόψεις διίστανται
Η εν λόγω απόφαση φαίνεται να έχει αναστατώσει τους συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι αναφέρουν πως η εν λόγω εντολή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Κεντρικό επιχείρημα είναι η άποψη πως οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχουν εκπαιδευτεί για την πάταξη της εγκληματικότητας. Τώρα θα πρέπει να απασχολούνται εντοπίζοντας όσους κάνουν τροχονομικές παραβάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνδικαλιστές αναμένεται να ζητήσουν συνάντηση με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος, προκειμένου να εκφράσουν τις ενστάσεις τους.

Από την άλλη, επικρατεί και η άποψη πως οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κινούμενοι καθημερινά στο αστικό περιβάλλον, γίνονται μάρτυρες παραβάσεων και δεν αντιδρούν. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι η εν λόγω απόφαση θα διευκολύνει τους αστυνομικούς, οι οποίοι γίνονταν “μάρτυρες” παραβάσεων και δεν μπορούσαν να κάνουν αντιδράσουν.

Πηγή: cnn.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.