Η Opel κατακτά τον κόσμο

Οι καλύτερες μέρες φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν έρθει για την Opel, καθώς μετά την επάνοδο στην κερδοφορία πλέον έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον κόσμο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πάει καιρός από τότε που η Opel έφυγε από την αγκαλιά του αμερικάνικου κολοσσού General Motors για χάρη του γαλλικού ομίλου PSA (Peugeot-Citroen-DS). Μία αλλαγή η οποία αποτέλεσε την αφορμή για πολλά και ποικίλα σχόλια. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως πλέον τα πράγματα έχουν μπει στον δρόμο τους και πάνε από το καλό στο καλύτερο για την γερμανική μάρκα, η οποία μάλιστα επέστρεψε στην κερδοφορία μετά από είκοσι χρόνια.

Μάλιστα, προχωρά δυναμικά με την επέκταση των εξαγωγών της καθώς θα επιστρέψει στην αγορά της Ρωσίας, όπου και θα διαθέσει αρχικά τρία μοντέλα. Αυτά θα είναι τα Grandland X, Zafira Life και Vivaro.

Η επέκταση των εξαγωγών αποτελεί πυλώνα του στρατηγικού σχεδίου PACE! της Opel/Vauxhall, που θα βοηθήσει την εταιρία να επιτύχει βιώσιμη κερδοφορία. Η απόφαση επιστροφής στη ρωσική αγορά – μία αγορά στρατηγικής σημασίας για έναν παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων – αποτελεί τμήμα αυτού του σχεδίου το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη της μάρκας στην Ευρώπη και στις παγκόσμιες αγορές.


Παράλληλα, η Opel θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στις εξαγωγικές αγορές σε Ασία, Αφρική και Νότιο Αμερική, όπου είναι ήδη παρούσα, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθεί σε 20 νέες εξαγωγικές αγορές μέχρι το 2022, ενώ έχει ήδη ορίσει νέους, πολύ επιτυχημένους εισαγωγείς σε Μαρόκο, Τυνησία, Λίβανο και Ν. Αφρική.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]