Η Opel με νέο πρόεδρο στο εποπτικό της συμβούλιο

Ο Xavier Chéreau είναι ο άνθρωπος που παίρνει τη θέση του Carlos Tavares στο εποπτικό συμβούλιο της Opel, στο πλευρό του Michael Lohscheller.

Βρείτε μας στο
Xavier Chereau to Opel
Xavier Chereau


Ο Chéreau (δεξιά στην φωτογραφία), εκτελεστικός αντιπρόεδρος του γαλλικού ομίλου στο HR και του Τομέα μεταμόρφωσης του PSA αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Διαδέχεται σε αυτό το ρόλο τον διευθύνοντα σύμβουλο του γαλλικού ομίλου Carlos Tavares.

Η Opel έχει κάνει εξαιρετική δουλειά υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Michael Lohscheller και την ομάδα του τα τελευταία δυόμιση χρόνια για να κάνει την Opel ένα ολοκληρωμένο μέλος του ομίλου PSA. Είμαι σίγουρος ότι ο Michael, μαζί με τον Xavier στην κεφαλή του εποπτικού συμβουλίου, θα εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο και επιτυχημένο μέλλον για την Opel παρά το δύσκολο περιβάλλον της αγοράς.», δήλωσε σχετικά ο Tavares.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο CEO της Opel βρίσκεται στο τετραμελές διευθυντικό συμβούλιο του PSA από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, κάτι που δείχνει και την δέσμευση του γαλλικού κολοσσού για ένα βιώσιμο μέλλον για την Opel.