Η Opel με νέο πρόεδρο στο εποπτικό της συμβούλιο

Ο Xavier Chéreau είναι ο άνθρωπος που παίρνει τη θέση του Carlos Tavares στο εποπτικό συμβούλιο της Opel, στο πλευρό του Michael Lohscheller.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Xavier Chereau to Opel
Xavier Chereau

Ο Chéreau (δεξιά στην φωτογραφία), εκτελεστικός αντιπρόεδρος του γαλλικού ομίλου στο HR και του Τομέα μεταμόρφωσης του PSA αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Διαδέχεται σε αυτό το ρόλο τον διευθύνοντα σύμβουλο του γαλλικού ομίλου Carlos Tavares.

Η Opel έχει κάνει εξαιρετική δουλειά υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο Michael Lohscheller και την ομάδα του τα τελευταία δυόμιση χρόνια για να κάνει την Opel ένα ολοκληρωμένο μέλος του ομίλου PSA. Είμαι σίγουρος ότι ο Michael, μαζί με τον Xavier στην κεφαλή του εποπτικού συμβουλίου, θα εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο και επιτυχημένο μέλλον για την Opel παρά το δύσκολο περιβάλλον της αγοράς.”, δήλωσε σχετικά ο Tavares.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο CEO της Opel βρίσκεται στο τετραμελές διευθυντικό συμβούλιο του PSA από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, κάτι που δείχνει και την δέσμευση του γαλλικού κολοσσού για ένα βιώσιμο μέλλον για την Opel.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]