Η πατέντα που αλλάζει ότι ξέραμε για το τιμόνι – Η εταιρεία που βρίσκεται από πίσω

Με μία νέα πατέντα, οι Κορεάτες έρχονται δώσουν μία νέα λειτουργία στο τιμόνι. Λέτε να την δούμε σύντομα να περνά στην παραγωγή;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τιμόνι

Το τιμόνι είναι ένα από τα λίγα εξαρτήματα που έχουν αλλάξει ελάχιστα τα τελευταία χρόνια. Έγινε θερμαινόμενο, έγινε πολυλειτουργικό με πλήθος κουμπιών, αλλά δεν έχουμε δει κάποια συνταρακτική αλλαγή σε αυτό.

Σιγά σιγά, ωστόσο, εμφανίζονται πατέντες που δείχνουν ότι πιθανόν να αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον. Για παράδειγμα, στο παρελθόν είχαμε γνωρίσει την πατέντα της Toyota, όπου το τιμόνι “φούσκωνε” σε έκτακτη ανάγκη (διαβάστε περισσότερα στο αναλυτικό μας κείμενο). Τώρα, έρχεται μία νέα πατέντα από την Hyundai και όλα δείχνουν ότι αν η ιδέα περάσει στην παραγωγή, αυτό θα γίνει μέσω μοντέλου της Genesis.


O λόγος για το αναδιπλούμενο τιμόνι, η στεφάνη του οποίου “μαζεύει” πριν ο οδηγός μπαίνει η βγαίνει από το όχημα. Η κατοχύρωση της ευρεσιτεχνίας έγινε στο αμερικανικό γραφείο ευρεσιτεχνιών των Η.Π.Α. και έχουν δημοσιευθεί εικόνες που δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας.

Κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι διευκολύνεται η είσοδος και η έξοδος από το όχημα, μιας και δημιουργείται περισσότερος χώρος. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το πρόβλημα (που εμφανίζεται) κυρίως σε ογκώδεις οδηγούς έχει λυθεί από πολλές εταιρείες. Στα μοντέλα που φέρουν ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα και τιμόνι, το κάθισμα τραβιέται προς τα πίσω μόλις σβήσουμε τον κινητήρα, ενώ αντιστοίχως το τιμόνι πηγαίνει όσο πιο μέσα και πάνω γίνεται.

Ωστόσο, η Hyundai λέει ότι θα είναι χρήσιμη η συγκεκριμένη τεχνολογία, όταν η αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3 φτάσει στην παραγωγή. Κλείνοντας, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι μέσω γραναζιού “μαζεύει” η στεφάνη του τιμονιού, αλλά ο αερόσακος παραμένει πάντα στραμμένος προς την πλευρά του οδηγού.

Πηγή: carbuzz.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.