Η πλατεία Πηγάδας έγινε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά μετατράπηκε η πλατεία Πηγάδας κατά τις "Ημέρες Θάλασσας 2022" δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ποδηλατίσουν με ασφάλεια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ημέρες Θάλασας 2022

Ειδικότερα κατά τις “Ημέρες Θάλασσας 2022” Τα παιδιά με τη βοήθεια εξειδικευμένων εκπαιδευτών ποδηλάτισαν με ασφάλεια και ενημερώθηκαν γύρω από την ασφαλή κυκλοφορία και για την ορθή χρήση του ποδηλάτου.

Διαβάστε επίσης – Ευρωπαϊκή Ένωση: Εξετάζονται μέτρα περιορισμού της χρήσης του αυτοκινήτου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού “Ημέρες Θάλασσας 2022” και διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Δήμου και τη Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”.


Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ημέρες Θάλασας 2022

Το πάρκο περιελάμβανε προσωρινές υποδομές προσομοίωσης πρότυπου δικτύου πόλης με κατάλληλες διαγραμμίσεις (οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση) και σήματα Κ.Ο.Κ.

Διαβάστε επίσης: Επικίνδυνες οι γέφυρες στην Ελλάδα! Μελέτη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Η συγκεκριμένη δράση εκπαίδευσης και ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, θα επαναληφθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 18:00, καθώς επίσης και το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 10:30 έως τις 14:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30, με τη συμμετοχή μαθητών και πολιτών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.