Η Πλειάδες Motors γιόρτασε και επίσημα τα 10α γενέθλιά της

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα γιόρτασε και επίσημα τα 10 χρόνια λειτουργίας της αποκαλύπτοντας στους παρευρισκόμενους δύο νέα μοντέλα των Ιαπώνων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
10 χρόνια Πλειάδες Motors Subaru

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι φίλοι, συνεργάτες και πελάτες της Πλειάδες Motors, επίσημης αντιπροσωπείας της Subaru στην ελληνική αγορά, γέμισαν την έκθεσή της εταιρείας στο Χαλάνδρι, στην επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια αντιπροσώπευσης της ιαπωνικής μάρκας στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για το Subaru που… ευτυχώς δεν θα παραχθεί!

Υπό την τιμητική παρουσία του Ιάπωνα πρέσβη στην Ελλάδα, Yasunori Nakayama, ο Γιάννης Χεκιμιάν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Πλειάδων μαζί με τον Nicola Torregiani, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Subaru Italia αποκάλυψαν στους παρευρισκόμενους τα δύο νέα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας που θα έρθουν στη χώρα μας το πρώτο εξάμηνο του 2024.


Τα δύο μοντέλα που αποκαλύφθηκαν είναι το νέο υβριδικό Crosstrek eBoxer, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του XV και το Solterra, το πρώτο μοντέλο στη μακρά ιστορία των Ιαπώνων που λειτουργεί αμιγώς ηλεκτρικά και δεν εκπέμπει ρύπους.

Διαβάστε επίσης: Η Subaru έχει επέτειο στη χώρα μας και το γιορτάζει με δώρα χιλιάδων ευρώ

Στην επίσημη αλλά και χαρούμενη αυτή γιορτή για τα γενέθλια της ελληνικής αντιπροσωπείας, τα δύο νέα μοντέλα της Subaru αποτέλεσαν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους παρευρισκόμενους μετά την αποκάλυψή τους και έδωσαν φυσικά τροφή για κουβέντα για το υπόλοιπο της βραδιάς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.