Αποκάλυψη για το Subaru που… ευτυχώς δεν θα παραχθεί!

Ιδιαίτερη σχεδίαση που σίγουρα απέχει αρκετά από ένα αυτοκίνητο που σύντομα θα μπορούσε να περάσεις στην παραγωγή. Αυτό είναι το Subaru Sports Mobility Concept...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru

Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς βλέπουμε… υπερβολικές δημιουργίες σε παγκόσμιες εκθέσεις. Αυτή τη φορά, στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο αποκαλύφθηκε το “Subaru Sports Mobility Concept”, ένα πρωτότυπο που χαρακτηρίστηκε ως το “Muscle Car” της Ιαπωνίας.

Οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο όχημα είναι περιορισμένες, μιας και οι Ιάπωνες δεν αποκάλυψαν καν το εσωτερικό του. Ωστόσο, γνωστοποίησαν ότι σε αυτό το όχημα εξελίσσεται ένα είδος τετρακίνησης. Πάμε, λοιπόν, στην εμφάνιση, η οποία δεν παύει να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.


Ξεκινάμε από το εμπρός τμήμα, εκεί όπου βλέπουμε πολύ λεπτά LED σώματα και έναν ασυνήθιστα τεράστιο αεραγωγό με μπλε λεπτομέρειες. Οι ζάντες είναι αεροδυναμικές και φέρουν ελαστικά της Bridgestone. Το πίσω μέρος είναι εντελώς τετραγωνισμένο. Εκεί υπάρχουν επίσης λεπτά LED σώματα, ενώ σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως το σήμα είναι φωτιζόμενο.

Κλείνουμε με τα ανθρακονημάτινα μέρη του οχήματος. Όπως θα δείτε τέτοια υπάρχουν στον εμπρός προφυλακτήρα, στο πλαϊνό τμήμα, αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα. Το “Subaru Sports Mobility Concept” δεν θα περάσει στην παραγωγή, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε σχεδιαστικά του στοιχεία να εφαρμόζονται στα οχήματα επιδόσεων της Subaru στο εξηλεκτρισμένο μέλλον της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.