Το τετρακίνητο ιαπωνικό χάτσμπακ που φτάνει τα 145 χλμ./ώρα… με “αργά” στο κιβώτιο!

Συνήθως χρησιμοποιούμε τα "αργά" για ταχύτητες 10-20 χλμ./ώρα. Υπάρχει αυτοκίνητο όμως που αγγίζει ακόμα και τα 146 χλμ./ώρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza

Όσοι έχετε βρεθεί πίσω από το τιμόνι αυτοκινήτων που προορίζονται για off-road εξορμήσεις θα έχετε εξοικειωθεί με τα “αργά”. Πρόκειται για το σύστημα υποπολλαπλασιασμού σχέσεων μετάδοσης προκειμένου το όχημα να μπορεί να κινηθεί αργά και να προσπεράσει δύσκολα εμπόδια. Συνήθως το συναντάμε σε τετρακίνητα επαγγελματικά και σε “off-road” οχήματα.

Δείτε επίσης: Ο πιο εύκολος τρόπος να κατανοήσεις τετρακίνηση και “αργά”! (+video)

Ωστόσο, στην περίπτωση της Subaru, έχουμε δει τα “αργά” ακόμα και σε κιβώτια επιβατικών αυτοκινήτων, όπως το πολυαγαπημένο Impreza (από αυτό προέρχεται και η κεντρική εικόνα). Σε αυτό το μοντέλο, τα “αργά” χρησιμοποιούνταν για μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη σε κακοτράχαλες διαδρομές και όχι απλά για την αποφυγή εμποδίων. Έτσι, μπορούσαν να κινούνται με αργά, αλλά η ταχύτητα ήταν εφικτό αν αυξηθεί πολύ επιλέγοντας την πέμπτη και τελευταία σχέση.


Σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης του “κοφτού” Subaru Impreza, το οποίο παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το 2008, ο οδηγός είναι σε θέση να κινηθεί με “αργά” ακόμα και με ταχύτητα που αγγίζει τα 146 χλμ./ώρα. Το συγκεκριμένο κιβώτιο με την ονομασία “Dual Range” (χειροκίνητο 5άρι) τοποθετήθηκε στις τετρακίνητες εκδόσεις του ιαπωνικού μοντέλου που έφεραν ατμοσφαιρικούς κινητήρες (1,5 λτ. ή 2,0 λτ.).

Εικόνα από το εγχειρίδιο χρήσης του Subaru Impreza

Η αλλαγή από High σε Low και αντίστροφα, είναι εφικτό να γίνει και εν κινήσει. Ο οδηγός πατάει τον συμπλέκτη και μπορεί προχωρά σε αλλαγή σπρώχνοντας τον μοχλό. Αν λοιπόν νομίζατε ότι τα “αργά” είναι μόνο για ταχύτητες 10-20 χλμ./ώρα, τώρα γνωρίζετε ότι ένα Subaru μπορεί να πιάσει ακόμα και τα 146 χλμ./ώρα!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.