Η Seat “κοιτάζει” προς τον ήλιο για την ηλεκτροδότησή της (+video)

Η Seat θα αυξήσει σημαντικά την ηλεκτρική ενέργεια που παράγει για τρεις διαφορετικές της μονάδες εγκαθιστώντας δεκάδες χιλιάδες καινούργια ηλιακά πάνελ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Συγκεκριμένα η Seat θα τριπλασιάσει τη δυνατότητά της σε παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας με την εγκατάσταση 39.000 νέων φωτοβολταϊκών πάνελ. To φωτοβολταϊκό project “Seat al Sol 2” θα συμπεριλάβει την εγκατάσταση ηλιακών πάνελ σε μια περιοχή 233.000 τ.μ., κατά μήκος των τριών μονάδων παραγωγής των Ισπανών σε Martorell, El Prat και Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης: Πρόοδος για το πρόγραμμα “Αστυπάλαια -Έξυπνο και Αειφόρο νησί”

Η νέα φωτοβολταϊκή εγκατάσταση “SEAT al Sol 2” θα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά την ιδιοκατανάλωση. Οι εγκαταστάσεις θα προσφέρουν 21 επιπλέον megawatt (MW) ισχύος, παράγοντας περίπου 29 γιγαβατώρες (GWh) καθαρής ενέργειας ετησίως, αρκετό ρεύμα για να φορτιστούν πλήρως 500.000 CUPRA Born.


Αυτή η καθαρή ενέργεια θα συμπληρώσει τη χρήση πιστοποιημένης πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας από εξωτερικές πηγές σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, χωρίς να παράγονται καθόλου εκπομπές CO2.

Διαβάστε επίσης: Επτά μοναδικά αυτοκίνητα της Seat που ίσως δεν γνωρίζατε

Η νέα επέκταση των φωτοβολταϊκών πάρκων της ισπανικής εταιρείας στηρίζεται πάνω στην επιτυχία του αρχικού project Seat al Sol. Αυτό το project, το οποίο διαθέτει συνολικά 53.000 πάνελ στις στέγες τωv εγκαταστάσεων, προσφέρει 11 megawatt (MW) ενέργειας και παράγει 17 γιγαβατώρες (GWh) καθαρής ενέργειας κάθε χρόνο. Με τo Seat al Sol 2, το ηλιακό project της εταιρίας θα προσφέρει συνολικά 32 MW ενέργειας και θα παράγει 46 GWh ανανεώσιμης ενέργειας ετησίως.

Η λειτουργία των νέων φωτοβολταϊκών μονάδων, η οποία θα γίνει σε συνεργασία με την Conecta 2 Energia, μία ανεξάρτητη ισπανική εταιρεία ενέργειας, έχει προγραμματιστεί για το 2024. Επιπρόσθετα στην εκτενή αυτή εγκατάσταση και στις τρεις μονάδες παραγωγής, το Set al Sol 2 θα επεκταθεί και σε χώρους στάθμευσης για τους εργαζομένους γύρω από την περιοχή του Martorell, μεγιστοποιώντας έτσι τη χρήση ηλιακών πάνελ για παραγωγή βιώσιμης ενέργειας.

Η πιο φιλόδοξη μεταμόρφωση στην ιστορία της Seat
Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Martorell, το οποίο φέτος γιορτάζει την 30η του επέτειο, θα είναι έτοιμο να παράγει από το 2025 για την CUPRA και Volkswagen, αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Για να επιτευχθεί αυτό η ισπανική εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα σύγχρονο εργοστάσιο, το οποίο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της στη βιωσιμότητα, συμπεριλαμβάνοντας καινοτόμες στρατηγικές όπως ανάπτυξη συστημάτων παραγωγής πράσινης ενέργειας.

Το πρόγραμμα των Ισπανών θέτει σχέδιο δράσης για τη μείωση των εκπομπών CO2 σε όλα τα στάδια ζωής του αυτοκινήτου (από την παραγωγή μέχρι το τέλος κύκλου ζωής του). Στόχος της εταιρίας είναι να μειώσει αυτές τις εκπομπές κατά 50% το 2030 και να γίνει μια εταιρία με ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα μέχρι το 2050, συμβαδίζοντας με τους στόχους του Volkswagen Group.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.