Πρόοδος για το πρόγραμμα “Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο Νησί”

Εντυπωσιακά έκλεισε το 9μηνο του 2023 για το πρόγραμμα "Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο Νησί", περισσότερο ακόμη για το οικοσύστημα έξυπνης κινητικότητας astyMOVE.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αστυπάλαια Kosmocar VW Group 2023

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο νησί” βρίσκεται πλέον στο τρίτο έτος υλοποίησής του και έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων μέσω του μετασχηματισμού της Αστυπάλαιας σε υπόδειγμα πράσινης κινητικότητας και κυκλικής οικονομίας, τόσο σε ότι αφορά τις μετακινήσεις όσο και στο σκέλος της παραγωγής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Τι έδειξε για την μπαταρία του VW ID.3 το τεστ των 100.000 χλμ. της ADAC;

Στον πυλώνα της έξυπνης κινητικότητας, η λειτουργία της υπηρεσίας vehicle sharing “astyGO” σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες shuttle service “ASTYBUS” – με το συντονισμό της Kosmocar και αποκλειστικά μέσω ηλεκτρικών οχημάτων – ολοκληρώνουν το καινοτόμο οικοσύστημα έξυπνης και οικολογικής μετακίνησης στο νησί της Αστυπάλαιας.


Έτσι όλες οι ανάγκες μετακίνησης στο νησί, μπορούν να πραγματοποιηθούν με εύκολο και απλό τρόπο μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής “astyMOVE” ενσωματώνοντας με καινοτόμο τρόπο όλες τις υπηρεσίες στο smartphone του επισκέπτη και του μόνιμου κατοίκου της Αστυπάλαιας.

Διαβάστε επίσης: Από τη Γενεύη στη Ντόχα με δύο VW ID. Buzz

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen, τα αποτελέσματα της περιόδου Ιαν – Σεπ 2023 δικαιώνουν την επιλογή της Έξυπνης κινητικότητας ως μία βασική πρόταση μετακίνησης ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού.

Ιδιαίτερα τα ηλεκτρικά Volkswagen ID.Buzz της υπηρεσίας “ASTYBUS”, την ευθύνη λειτουργίας της οποίας έχει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «K2», διένυσαν 168.300 χλμ. το διάστημα Ιαν – Σεπ 2023, πραγματοποιώντας 25.503 διαδρομές την ίδια περίοδο.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το 25% των μόνιμων κατοίκων της Αστυπάλαιας χρησιμοποίησαν το “ASTYBUS”, γεγονός που αναδεικνύει την αποδοχή και υιοθέτηση των λύσεων έξυπνης κινητικότητας από την τοπική κοινωνία.

Αντίστοιχα, με την υπηρεσία “astyGO” η οποία πραγματοποιείται με την χρήση των ηλεκτρικών Volkswagen ID.3, του eScooter SEAT MO 125 και των eBikes της Ducati, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 895 διαδρομές σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση +84% σε σχέση με το 2022, με έως και 1,4 χρήστες την ημέρα, ανά όχημα, να το “μοιράζονται”, κάνοντας πράξη το μοντέλο του vehicle sharing στην Αστυπάλαια.

Συνολικά, από την έναρξη λειτουργίας των υπηρεσιών, τον Ιούνιο του 2022, οι χρήστες του οικοσυστήματος “astyMOVE” διένυσαν περισσότερα από 373.000 χλμ. με ηλεκτρικά αυτοκίνητα Volkswagen, μετακινήσεις που θα ισοδυναμούσαν με επιβάρυνση 44,8 τόνων CO2 εφόσον πραγματοποιούνταν με συμβατικά αυτοκίνητα.

H Kosmocar και τo οικοσύστημα Έξυπνης κινητικότητας astyMOVE και έχει ήδη λάβει κορυφαίες διακρίσεις από έγκριτους θεσμικούς οργανισμούς, όπως η “Gold” διάκριση στην κατηγορία “H Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη” στην απονομή των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) 2022.

Επίσης η δέσμευση της εταιρείας στην ανάδειξη και προαγωγή έξυπνων και βιώσιμων λύσεων κινητικότητας αναγνωρίστηκε στα Mobility Awards 2023 με το κορυφαίο βραβείο “Car Company of the Year” και τρία βραβεία Gold στις κατηγορίες Mobility as a Service (MaaS), Urban Transport και Ride Hailing and Car Sharing.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.