Από τη Γενεύη στη Ντόχα με δύο Volkswagen ID. Buzz

Δύο Volkswagen ID. Buzz ταξιδεύουν από τη Γενεύη στη Ντόχα του Κατάρ με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου Κατάρ (GIMS Qatar).

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volkswagen VW ID. Buzz τιμές Ελλάδα 2023

Φέτος η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ (GIMS) στις 5-14 Οκτωβρίου και θα φιλοξενήσει πάνω από 30 διεθνείς μάρκες. Για να συνδέσει συμβολικά τις δύο διοργανώτριες πόλεις, τη Γενεύη και την Ντόχα, η GIMS δημιούργησε το Tour d’Excellence.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Amarok στην πιο ισχυρή του έκδοση

Το Tour d’Excellence ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου από τη Γενεύη με δύο Volkswagen ID. Buzz στα χρώματα της GIMS, φθάνοντας χωρίς καμία υποστήριξη στις 30 Σεπτεμβρίου στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ.


Τα δύο ID. Buzz διάνυσαν σχεδόν 6.500 χιλιόμετρα, περνώντας από 12 χώρες, ανάμεσά τους και την Ελλάδα και 2 θάλασσες με σκοπό να αποδείξουν με αυτόν τον τρόπο την τεχνολογική αποτελεσματικότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για το νέο VW Tiguan (+video)

Οι ομάδες αυτής της περιπέτειας απαρτίστηκαν από τον Frank M. Rinderknecht, διευθύνοντα σύμβουλο της Rinspeed AG, ένα σύμβολο της αυτοκινητοβιομηχανίας που πάνω από 40 χρόνια είναι πιστός εκθέτης της GIMS και τον Rainer Zietlow, ιδιοκτήτη της Challenge4.de και κάτοχο έξι παγκόσμιων ρεκόρ σε ταξίδια μακρινών αποστάσεων. Η εμπειρία τους και το πάθος τους για νέες προκλήσεις τους κατέστησαν ιδανικούς υποψήφιους για την πραγματοποίηση αυτού του μοναδικού ταξιδιού.

Σχετικά με το ταξίδι ο Rinderknecht σχολίασε: “Ο Rainer κι εγώ χαρήκαμε για την πρόκληση αυτού του πρωτόγνωρου και μοναδικού ταξιδιού. Ενώ στην Ευρώπη η υποδομή φόρτισης είναι αρκετά διευρυμένη, δεν ισχύει το ίδιο και για την Ανατολή. Το πέρασμα της Αραβικής Χερσονήσου, απόστασης 2.500 χιλιομέτρων, απαιτεί δημιουργικότητα, αλλά και ευελιξία κατά την αναζήτηση της ηλεκτρικής ενέργειας, για να μην μείνει στον δρόμο το αυτοκίνητο.”

Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη ενός δυνατού εταίρου, όπως είναι ο τεχνολογικός όμιλος Harting, ένας ηγετικός πάροχος τεχνολογιών και υποδομής φόρτισης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

“Pushing Performance” είναι το σύνθημα της οικογενειακής επιχείρησης, η οποία ιδρύθηκε το 1945 και προσφέρει σήμερα λύσεις για όλα τα κοινά πρότυπα φόρτισης και προωθεί την κατασκευή νέων τεχνολογιών φόρτισης για κατασκευαστές αυτοκινήτων και εταιρείες ανάπτυξης υποδομής. Ως άμεσος προμηθευτής της ομάδας Volkswagen, η Harting συμμετέχει εδώ και χρόνια με ενθουσιασμό σε project, τα οποία επιδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και της αυτονομίας τους.

Το Tour d’Excellence πρεσβεύει τις αξίες της Γενεύης, της φιλοξενίας και του κοσμοπολίτικου πνεύματος. Η Sophie Dubuis, πρόεδρος του Geneva Tourism, δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ανακαλύψουμε την GIMS στην Ντόχα και να ενισχύσουμε περισσότερο τις ήδη στενές σχέσεις μεταξύ των δύο μας ταξιδιωτικών προορισμών. Ο τουριστικός κλάδος χαίρεται που θα υποδεχτεί τον Φεβρουάριο στη Γενεύη την GIMS και θα γιορτάσει εκεί την 100ή επέτειο ως διεθνές σαλόνι αυτοκινήτων!”

Ένα ζάρι στα χρώματα της GIMS, το οποίο συμβολίζει το σύνολο αυτών των αξιών, φώτισε στη γιορτή έναρξης της GIMS Qatar στις 5 Οκτωβρίου, ένα γλυπτό παρόμοιο με την ολυμπιακή δάδα, στην είσοδο του Doha Exhibition and Congress Centers, του κεντρικού χώρου της διοργάνωσης του φεστιβάλ αυτοκινήτων στην Ντόχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.