Η σπάνια Porsche 959 S και ο “βετεράνος” της Formula 1

Είναι μία από τις μόλις 29 Porsche 959 S και πρόσφατα δέχθηκε την περιποίηση της Porsche Classic. Δείτε σε ποιον ανήκει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 959

Η Porsche 959 είναι ενδεχομένως το πιο θρυλικό αυτοκίνητο στην ιστορία της γερμανικής εταιρείας και η εικονιζόμενη συνοδεύεται από το “S”. Καταλαβαίνουμε αυτομάτως, λοιπόν, ότι πρόκειται για την ακόμα πιο σπάνια έκδοση που περιορίστηκε σε μόλις 29 αντίτυπα.

Η εικονιζόμενη έχει έναν πολύ ξεχωριστό ιδιοκτήτη και έμεινε παρκαρισμένη στο Porsche Classic για πολλά χρόνια. Ο λόγος; Ασφαλώς μία ολική ανανέωση, ώστε να δείχνει κυριολεκτικά σαν να βγήκε χθες από το εργοστάσιο. Ανήκει στον Nick Heidfeld, πρώην οδηγό της BMW Sauber, ο οποίος δεν είχε την δυνατότητα να οδηγεί συχνά το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τύχουν κάποιες αστοχίες. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 4.183 χλμ. και έμεινε στα κεντρικά της Porsche Classics από το καλοκαίρι του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2021.

“Αν ένα τόσο τεχνολογικά καινοτόμο αυτοκίνητο δεν οδηγείται τακτικά, οι ζημιές θα είναι αναπόφευκτες”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Uwe Makrutzki, Επικεφαλής του Factory Restoration στην Porsche Classic. Συνεχίζει λέγοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το πλαίσιο πρέπει να ανανεωθούν πλήρως για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα. Για να αποφευχθούν αυτά τα προβλήματα στο μέλλον, συνιστάται στους ιδιοκτήτες να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα το μήνα.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Nick Heidfeld, πέρα από την Porsche 959 S, έχει στην κατοχή του μία 911 GT2 (996), μία Carrera GT, Ford Mustang του 1965, αλλά και ένα Volkswagen Beetle.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.