Η “Σπανός Α.Ε.” και οι BMW της Ιταλίδας σταρ Monicca Bellucci!

Η εταιρεία "Σπανός ΑΕ" επίσημος χορηγός των παραστάσεων «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» με την Monicca Bellucci!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bellucci

Η εταιρεία “Σπανός ΑΕ” έγινε χορηγός στις τρεις συνεχόμενες παραστάσεις της Ιταλίδας σταρ Monicca Bellucci που έλαβαν χώρα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με το έργο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Tom Volf.

Η παράσταση αποτελείται από ανάγνωση η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas». Το βιβλίο κυκλοφορεί και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Πατάκη σε μετάφραση Ανδρέα Παππά.

Η εταιρεία “Σπανός ΑΕ” είχε αναλάβει τις μετακινήσεις τόσο της Monicca Bellucci όσο και των συνεργατών της από την άφιξη, την Κυριακή 19 έως και την αναχώρηση της, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, παραχωρήθηκαν τρία exclusive υβριδικά αυτοκίνητα μάρκας BMW. Επίσης, η εταιρεία παρευρέθηκε με placement σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, στη Press Conference και στο Premiere Dinner που έγιναν στο εστιατόριο Athénée, καθώς επίσης και στo δείπνο που διεξήχθη προς τιμήν της στο Μουσείο της Ακρόπολης μετά την τελευταία παράσταση.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr