Η “στοιχειωμένη” έκθεση στον Πειραιά – Honda και Mitsubishi… ζελατίνα!

"Καινούρια" Honda Civic και Mitsubishi Lancer στέκονται "αγέρωχα" στην κλειστή αντιπροσωπεία του Πειραιά. Δείτε εικόνες που μας γεμίζουν νοσταλγία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αντιπροσωπεία Honda

Οι εικόνες από εγκαταλελειμμένες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων πάντα δημιουργούν μα νοσταλγία, ειδικά αν στο εσωτερικό τους υπάρχουν ξεχασμένα αυτοκίνητα σε κατάσταση καινούριου. Συχνά μας έρχονται τέτοιες εικόνες από το εξωτερικό, αυτή τη φορά όμως εντοπίσαμε μία αντιπροσωπεία που βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους και, πιο συγκεκριμένα, στον Πειραιά.

Δείτε επίσης: O υγρός “τάφος” αυτοκινήτων στην Αττική – Video από τον βυθό της θάλασσας

Ο λόγος για την αντιπροσωπεία Honda – Mitsubishi που, σύμφωνα με πληροφορίες του Google, πρέπει να έκλεισε μια για πάντα κάπου στο 2011. Επισκεφθήκαμε το σημείο και πίσω από τα τζάμια της βιτρίνας βρίσκονται δύο ιαπωνικά μοντέλα που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Πιθανόν να αναγράφεται μονοψήφιος αριθμός στα οδόμετρά τους, μιας και ακόμα στέκονται εκεί, με τις ζελατίνες στην καμπίνα και τα ελαστικά να χάνουν την πίεσή τους με το πέρασμα του χρόνου.


Το ένα είναι Honda Civic και δίπλα του υπάρχει η σελίδα με τα βασικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι πεντάπορτο και κάτω από το καπό βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 1,8 λτ. που αποδίδει 140 ίππους. Ενδιαφέρον έχει και η τιμή του, η οποία όπως διακρίναμε τότε άγγιζε τα 23.645 ευρώ.

Πιο δίπλα στέκεται και ένα Mitsubishi Lancer άγνωστης έκδοσης, μιας και δεν υπήρχε αντίστοιχο φυλλάδιο. Ενδιαφέρον έχει και το υπόλοιπο κατάστημα, στο οποίο υπάρχουν retro πλέον αφίσες.

Για παράδειγμα υπάρχει αυτή της “Bar Honda” (BAR από το British American Racing, οι παλαιότερη fans της Formula 1 σίγουρα θα την θυμάστε), αλλά και μία εικόνα του Honda CR-Z, υβριδικό coupe της ιαπωνικής εταιρείας που έμεινε στην παραγωγή για έξι χρόνια, από το 2010 έως το 2016.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.