Η σύγχρονη εκδοχή του Renault 5 Turbo (+video)

Ποιος δε θα ήθελε την αναβίωση ενός θρύλου σαν το Renault 5 Turbo; Δείτε το project του σχεδιαστή, βασίζεται στη νέα γενιά του Clio...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι τελευταίες πληροφορίες που μας έρχονται από τη Γαλλία, αναφέρουν ότι δε θα δούμε άμεσα κάποια ισχυρή έκδοση του νέου Renault Clio. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, όμως, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό project χρησιμοποιώντας ως βάση την έκδοση RS Line της νέας γενιάς του supermini.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες αποτελεί ένα ψηφιακό «πάντρεμα» του σύγχρονου Clio και του θρυλικού R5 Turbo. Δημιουργήθηκε από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Khyzyl Saleem. Ίσως να τον θυμάστε από το Volkswagen Golf GTI δεύτερη γενιάς που δημιούργησε πρόσφατα. 

Διαβάστε επίσης: Πωλείται σπάνιο Renault Clio Williams σαν καινούριο

Για να προκύψει το αποτέλεσμα που βλέπετε έγινε επεξεργασία σχεδόν σε κάθε κομμάτι του αμαξώματος του Renault Clio. Στο εμπρός μέρος υπάρχει αγωνιστικός προφυλακτήρας και τα φωτιστικά σώματα είναι καλυμμένα. Οι θόλοι έχουν φουσκώσει για τα καλά, ενώ η σχεδίαση από τη μέση και πίσω ξυπνά μνήμες από το παρελθόν.

Μεγάλες εισαγωγές αέρα βρίσκονται δίπλα από τις πόρτες, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε την τεράστια αεροτομή. Προφυλακτήρας δεν υπάρχει, οπότε είναι εμφανείς οι δύο απολήξεις της εξάτμισης και τα τεράστια, semi-slick ελαστικά.

Διαβάστε επίσης: Τιμές Renault Clio με εργοστασιακό υγραέριο στην Ελλάδα

Στο video που ακολουθεί, ο δημιουργός μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πως εργάστηκε στο πρόγραμμα 3D σχεδίασης, ώστε να προκύψει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.