Η TechArt βάζει τις δικές της “πινελιές” στην Porsche 718 Cayman

Αναβάθμιση σε αισθητικό και μηχανικό επίπεδο προσφέρει η TechArt για την Porsche 718 Cayman. Ας δούμε τι ακριβώς περιλαμβάνει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είστε ιδιοκτήτης μίας Porsche 718 Cayman και θέλετε να την κάνετε πιο ξεχωριστή; Ο γερμανικός οίκος προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης που βελτιώνει το συγκεκριμένο μοντέλο σε αισθητικό και μηχανικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Porsche 911 Cabriolet στα «αναβολικά» από την TechArt 

Για το εμπρός μέρος της Porsche 718 Cayman διατίθεται ένα splitter για το κάτω μέρος του προφυλακτήρα, το οποίο είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις (Cayman, Cayman S, Cayman T, Cayman GTS και Cayman GTS 4.0). Στο πίσω μέρος βρίσκεται μία εντυπωσιακή αεροτομή. Μάλιστα, το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι διαθέσιμο και για την Porsche Boxster, ενώ το κόστος αγγίζει τα 2.390 ευρώ συν τα έξοδα βαφής.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, η TechArt παρέχει ελατήρια χαμηλώματος. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα πρόσθεσης μηχανισμού ανύψωσης του εμπρός μέρους. Στην περίπτωση των Porsche Boxster S, Cayman S, Boxster GTS και Cayman GTS είναι εφικτή μία “ήπια” μηχανική αναβάθμιση. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 2,5 λίτρων κερδίζει 49 ίππους και 60 Nm ροπής.

Τέλος, διατίθεται μία νέα εξάτμιση κατασκευασμένη αποκλειστικά από τιτάνιο και ανθρακονήματα, ενώ κομμάτια από ανθρακονήματα είναι διαθέσιμα και για περαιτέρω εξαρτήματα εξωτερικά και εσωτερικά. Περισσότερες πληροφορίες για το “GT Styling Package”, όπως το ονομάζει ο οίκος, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.