Έκαναν το Ford GT αμιγώς ηλεκτρικό

Πώς θα σας φαινόταν μία Ford GT με ηλεκτρικό μοτέρ; Μία βρετανική εταιρεία το τόλμησε, διατηρώντας αναλλοίωτη την εξωτερική εμφάνιση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ασκεί έντονες πιέσεις για στροφή αποκλειστικά στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, είναι λογικό να “ανθίζει” η ιδέα για μετατροπές θρυλικών αυτοκινήτων σε αμιγώς ηλεκτρικά. Είναι κάτι που το έχουμε ξανά δει στο παρελθόν και αυτή τη φορά πρόκειται για μία αμιγώς ηλεκτρική Ford GT. Μάλιστα, αφορά στην αγωνιστική έκδοση GT40 που κυκλοφόρησε σε ελάχιστα αντίτυπα.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η μετατροπή συμβατικών οχημάτων σε ηλεκτρικά, στην Ελλάδα!

Ηθικός αυτουργός της συγκεκριμένης μετατροπής είναι η εταιρεία “Everrati”, η οποία σε συνεργασία με την “Superformance” ειδικεύεται στη μετατροπή συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά χρησιμοποιώντας ηλεκτροκινητήρες που έχει κατασκευάσει. Οι μετατροπές γίνονται σε ένα σύγχρονο κέντρο εξέλιξης που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και, πιο συγκεκριμένα, σε μία πρώην αεροπορική βάση των Η.Π.Α.

Όπως “μαρτυρούν” και οι φωτογραφίες, εξωτερικά τίποτα δεν παραπέμπει σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ωστόσο αυτή η Ford GT40 θα εκπέμπει μηδενικούς ρύπους. Ως προς τον κινητήρα, για την ώρα δεν έχουν δημοσιευθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αξίζει να τονίσουμε, όμως, ότι παρόμοια μετατροπή έχει γίνει και σε μία Porsche 911 από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Εκεί συναντάμε ηλεκτρικό μοτέρ 500 ίππων που τροφοδοτείται από μπαταρία χωρητικότητας 53 kWh, με αποτέλεσμα η αυτονομία να αγγίζει τα περίπου 240 χλμ.

“Πάντα λάτρευα ένα αυτοκίνητο με V8 κινητήρα, αλλά είμαι εντυπωσιασμένος που η Everrati διατηρεί τον χαρακτήρα του παλιού Ford GT. Η ηλεκτρική ενέργεια είναι το μέλλον και αυτές οι μετατροπές είναι η μία λύση για όσους αγαπούν τα κλασσικά αυτοκίνητα”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Lance Stander, CEO της εταιρείας Superformance.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.