Η θρυλική Lancia Delta HF Integrale “Deltona” στο TractioN (+Official Trailer)

Στο 15ο επεισόδιο του TractioN που θα προβληθεί την Κυριακή στις 14:10 στο Star Channel, έχουμε μια θρυλική καλεσμένη! Την Deltona...

Βρείτε μας στο

Το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού TractioN θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 14:10 από το Star Channel, ενώ μπορείτε να το δείτε και Live εδώ, την ίδια ημέρα και ώρα.

Στο δέκατο πέμπτο επεισόδιο της φετινής σεζόν του θρυλικού TractioN, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής, μας παρουσιάζουν τη θρυλική Lancia Delta HF Integrale “Deltona”. Το αυτοκίνητο που έχει που έχει στην τροπαιοθήκη του έξι παγκόσμια πρωταθλήματα κατασκευαστών ράλι και τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα οδηγών. Μας προσφέρουν μοναδικές μνήμες μέσα από τα bucket της «Deltona» του Φινλανδού τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή ράλι, Juha Kankkunen. Ένα και μοναδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, που έγραψε με χρυσά γράμματα ιστορία στο πάνθεον των Ράλι.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢ Opel Astra: Ο Κώστας με τον Μάνο γνωρίζουν το ανανεωμένο Astra με ουσιαστικές αλλαγές, νέους κινητήρες και κιβώτια ταχυτήτων, που το καθιστούν αποδοτικότερο, πιο οικονομικό και ταυτόχρονα φιλικότερο προς το περιβάλλον.
➢ Mazda CX-30: Το compact SUV, που εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία για τη Mazda και τοποθετείται ανάμεσα στο CX-3 και στο CX-5. Ο Βασίλης Τσακίρογλου με την Ινώ Στεφανή, ανακαλύπτουν πως το εν λόγω μοντέλο συνδυάζει τις συμπαγείς διαστάσεις του πρώτου, με την ευρυχωρία και την πρακτικότητα του δεύτερου.
➢ Piaggio Medley: Πλέον και σε έκδοση με 150 κ.εκ. με ιδιαίτερα ζωηρό χαρακτήρα, χάρη στο νέο i-get κινητήρα της Piaggio, αλλά και μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα παρά τους μεγάλους τροχούς 16” εμπρός και 14” πίσω!

Δείτε πιο κάτω το επίσημο trailer του δέκατου πέμπτου επεισοδίου του TractioN