Η θρυλική Lancia Delta S4 συνεχίζει να κερδίζει!

Μία ακόμη νίκη έβαλε στο... βιογραφικό της η Lancia Delta S4 με το βραβείο "Youngtimer" στον ιταλικό θεσμό "Ruoteclassiche – Best in Classic".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta S4 2022 Βραβείο

Με ιστορία που ξεπερνά τα 30 χρόνια τα βραβεία “Ruoteclassiche – Best in Classic” του ιταλικού περιοδικού Quattroruote έχουν καθιερωθεί στη γειτονική χώρα έχοντας αποκτήσει την δική τους μεγάλη απήχηση.

Διαβάστε επίσης – Επίσημο: Αυτό είναι το νέο σήμα της Lancia

Φέτος στην κατηγορία “Youngtimer”, για αυτοκίνητα από τις 10ετίες του ’80 και του ’90, το μοντέλο που κατέκτησε τις καρδιές του κοινού ήταν η Lancia Delta S4 που ανήκει στη συλλογή του τμήματος Heritage της Stellantis.


Μάλιστα η θρυλική Ιταλίδα είχε απέναντί τις έναν εξίσου θρυλικό ανταγωνισμό αφού κατάφερε να επικρατήσει και να κερδίσει την ψήφο του κοινού απέναντι στις Bugatti EB 110 GT “Parigi” και την επετειακή Lamborghini Countach “Horacio Pagani” των 25 ετών.

Η συγκεκριμένη Delta S4 αποτελεί μία από τις μόλις 200 που πέρασαν τη γραμμή παραγωγής την περίοδο 1985-1986 και στην πορεία της για την κατάκτηση του βραβείου βρέθηκε αντιμέτωπη με δεκάδες αυτοκίνητα της περιόδου 1980-2000.

Η αρχική επιλογή των μοντέλων έγινε από μια δωδεκαμελή επιτροπή προσωπικοτήτων από το χώρου του αυτοκινήτου, όπως ο τελευταίος Ιταλός που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, Miki Biasion, ενώ η τελική ψηφοφορία έγινε από τους αναγνώστες του Ruoteclassiche.

Διαβάστε επίσης: Τεράστιο ποσό για Lancia 037 Group B με “βαρύ” βιογραφικό

Η αγωνιστική έκδοση της Lancia Delta S4 κατέκτησε 15 νίκες, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά δείγματα της περιόδου του Group B στους αγώνες ράλι. Είναι ένα μοντέλο που συνεχίζει να συγκινεί χάρη στην άγρια ομορφιά του, ενώ η άψογη συντήρησή από το τμήμα Heritage του σπάνιου δείγματος που κατέκτησε το βραβείο, αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την ιστορική του αξία, αλλά και τη δυναμική του τμήματος της Stellantis που έχει επιφορτιστεί με αυτό το πολύ σημαντικό έργο.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Roberto Giolito, Σχεδιαστής και Επικεφαλής του τμήματος Heritage, δήλωσε σχετικά: “Η κατάκτηση αυτού του πολύ σημαντικού βραβείου αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση των προσπαθειών του οργανισμού μας να επικοινωνήσουμε σε ένα όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό την ιστορική κληρονομιά των θρυλικών μας μαρκών. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τη Lancia Delta S4, ένα αυτοκίνητο που συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του μύθου της Lancia στα Ράλι.”

Η Lancia Delta S4
Το αυτοκίνητο που βραβεύτηκε αποτελεί ένα από τα ελάχιστα που διασώζονται μέχρι σήμερα. Μόλις 200 Delta S4 δρόμου κατασκευάστηκαν την περίοδο 1985-1986, με σκοπό το μοντέλο να χρησιμοποιηθεί στο Group B του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Στο κέντρο του οχήματος βρίσκεται τοποθετημένος ο τετρακύλινδρος διπλά υπερτροφοδοτούμενος (στροβυλοσυμπιεστής και μηχανικός υπερσυμπιεστής) κινητήρας των 1.759κ.εκ. Το σύστημα μετάδοσης μεταφέρει μόνιμα την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς, ενώ το σωληνωτό πλαίσιο συμπληρώνουν τμήματα από Kevlar και ανθρακονήματα. Το όνομα του αυτοκινήτου προέρχεται από την επιλογή των μηχανικών μερών, με το “S” από την υπερπλήρωση (supercharging) και τον αριθμό «4» από τη μετάδοση σε όλους τους τροχούς.

Η Delta S4 Gr.B αποδείχθηκε αμέσως εξαιρετικά γρήγορη και το 1986 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό και το Ιταλικό πρωτάθλημα. Με τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα και βάρος μόλις 966 κιλά ήταν το πρώτο ιταλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο με σύστημα 4×4.
Παράλληλα όμως με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, η ιστορία της σημαδεύτηκε και από το τραγικό δυστύχημα του Henri Toivonen και του συνοδηγού του Sergio Cresto που έχασαν τη ζωή τους στο Γύρο της Κορσικής του 1986, ένα ατύχημα που “τελείωσε” ουσιαστικά και τα πανίσχυρα τέρατα του θρυλικού Group B.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.