Τεράστιο ποσό για Lancia 037 Group B με “βαρύ” βιογραφικό

Markku Alen και Walter Röhrl είναι μερικοί από τους θρύλους που έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι της. Δείτε πόσο πωλήθηκε αυτή η Lancia 037!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia 037

Η απίστευτη συλλογή οχημάτων, η οποία είναι επίσημα γνωστή ως «The Gran Turismo Collection», διαθέτει έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη, του οποίου μέχρι στιγμής τα στοιχεία είναι άγνωστα.

Πιο αναλυτικά, η συλλογή «Gran Turismo» απαρτίζεται από 15 υπεραυτοκίνητα και 3 αγωνιστικά οχήματα. Υπάρχουν οκτώ Ferrari, τρεις Bugatti, δύο Lambo, και δύο Jaguar. Επιπλέον, την τριάδα των αυτοκινήτων Ράλι, κατηγορίας Group B, αποτελούν τα Audi Quattro, Lancia Delta και Lancia 037.

Ας εστιάσουμε περισσότερο στη Lancia 037 Group B Works Evolution 1 του 1982. Πρόκειται για έναν γνήσιο θρύλο του Ράλι, καθώς είναι ένα από τα κεντρομήχανα μοντέλα που έκαναν τη Lancia σύμβολο στα χρόνια του Group B. Ο σχεδιασμός της Lancia 037 είναι κατά κύριο λόγο έργο της Abarth, αλλά ο κατασκευαστής αγωνιστικών αυτοκινήτων Dallara και ο οίκος Pininfarina, συμμετείχαν επίσης στη διαδικασία.


Το θρυλικό ιταλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν 2λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα, με υπερσυμπιεστή της Volumex. Το υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο αποδίδει 280 ίππους, ενώ στην επόμενη έκδοση 325 ίππους. Επιπλέον, ο διαμήκης τοποθετημένος κινητήρας συνδυάστηκε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων της ZF. Η συγκεκριμένη Lancia 037 έχει αριθμό πλαισίου το #319, και πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο Ράλι Costa Smeralda του 1982, με τους Markku Alen και Ilkka Kivimaki πίσω από το τιμόνι. Μάλιστα, τρεις εβδομάδες αργότερα, κέρδισε 13 ειδικές και πήρε τη νίκη στην κατηγορία.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο συμμετείχε σε διάφορους αγώνες, όπως το «Rally 4 Regioni», το «Rallye Cοte d’Ivoire», το «ADAC Saarland Rallye» και το «ADAC Rallye Deutschland». Στο τελευταίο, πίσω από το τιμόνι ήταν ο Walter Röhrl που κέρδισε κάθε ειδική διαδρομή. Για την ακρίβεια, τερμάτισε τουλάχιστον 14 λεπτά μπροστά από τους αντιπάλους του!

Μετά την απόσυρσή της το 1987, η Lancia πέρασε από τα χέρια διαφόρων συλλεκτών. Το 2019 τοποθετήθηκε στη συλλογή Gran Turismo και παρέμεινε εκεί. Τέλος, το θρυλικό αυτοκίνητο της Lancia βγήκε στο σφυρί μέσω της δημοπρασίας κλασικών οχημάτων, RM Sotheby’s, στις 5 Νοεμβρίου και το τελικό ποσό έφτασε περίπου στα 1.200.000 ευρώ, όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική ιστοσελίδα. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.