Οι τιμές και οι εκδόσεις του νέου Opel Corsa στην Ελλάδα (+video)

Η Opel ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις του νέου Corsa στην χώρα μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά πόσο κοστίζει το μοντέλο.

Βρείτε μας στο


Πριν λίγους μήνες η Opel πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της νέας, έκτης γενιάς του Corsa, για πρώτη φορά σε ηλεκτρική έκδοση, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και η σειρά της… παραδοσιακής εκδόσεις ICE (Internal Combustion Engine) με θερμικό μοτέρ δηλαδή, βενζίνης και πετρελαίου.

Πλέον ήρθε η ώρα να μάθουμε και τις τιμές του στην χώρα μας. Το νέο Opel Corsa λοιπόν ξεκινά από τα 13.580 ευρώ με τον 1.2 λτ. βενζίνης των 75 ίππων στην εξοπλιστική έκδοση Edition. Με το ίδιο μοτέρ η πλουσιότερη έκδοση Elegance κοστίζει 14.580 ευρώ.

Επόμενη έκδοση κινητήρα είναι ο 1.2 λτ. Turbo με 100 ίππους. Με το συγκεκριμένο μοτέρ το νέο Opel Corsa κοστίζει 14.380 ευρώ στην έκδοση Edition, 15.380 ευρώ στην έκδοση Elegance και 15.780 ευρώ στην έκδοση GS-Line. Το συγκεκριμένο μοτέρ μπορεί να συνεργαστεί και με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, αποκλειστικά στην έκδοση Elegance με τιμή 17.080 ευρώ.

Στην κορυφή των εκδόσεων βενζίνης βρίσκεται ο 1.2 λτ. Turbo με 130 ίππους, ο οποίος διατίθεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο, στην εξοπλιστική έκδοση GS-Line και κοστίζει 17.280 ευρώ.

Το νέο Opel Corsa θα διατίθεται στην χώρα μας και με πετρελαιοκινητήρα και συγκεκριμένα με τον 1.5 Diesel των 102 ίππων και στις τρεις προαναφερθείσες εκδόσεις Edition, ELegance και GS-Line με τιμές 15.980 ευρώ, 16.980 ευρώ και 17.280 ευρώ αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό του, από την βασική έκδοση Edition περιλαμβάνονται πίσω αεροτομή, front collision warning, lane keep assist και speed sign recognition. Ακολουθούν δύο εκδόσεις με διαφορετικό προσανατολισμό και πλήθος επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού όπως προσαρμοζόμενο σύστημα αντιθαμβωτικού φωτισμού IntelliLux LED matrix, το οποίο η Opel κάνει ευρέως διαθέσιμο για πρώτη φορά στη μικρή κατηγορία. Το Elegance διαθέτει μεταξύ άλλων ambient φωτισμό στο εσωτερικό, ιδιαίτερες ραφές στα καθίσματα με 6 ρυθμίσεις για οδηγό και συνοδηγό, προβολείς ομίχλης LED και διακοσμητικά χρωμίου. Οι σπορ καταβολές του δυναμικού GS Line υπογραμμίζονται από τα σπορ καθίσματα, τα αλουμινένια σπορ πεντάλ, τη μαύρη επένδυση οροφής και τον κόκκινο διάκοσμο στον πίνακα οργάνων. Το GS Line αναγνωρίζεται άμεσα από μία χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και από τους σπορ προφυλακτήρες. Επίσης διαθέτει Sport mode που προσφέρει ακόμα πιο δυναμική απόκριση από το σύστημα διεύθυνσης και το πεντάλ του γκαζιού. Οι τρεις εκδόσεις μπορούν να παραγγελθούν ακόμη πιο αναβαθμισμένες με δωρεάν πακέτα εξοπλισμού για ένα περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr