Η τιμή της 1500άρας υβριδικής BMW Χ2 xDrive25e που μπαίνει στην πρίζα

Η plug-in υβριδική έκδοση της BMW X2 xDrive βρίσκεται πλέον στην χώρα μας. Ας δούμε τα χαρακτηριστικά της και πόσο κοστίζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ξεκίνησε και στην χώρα μας η διάθεση της BMW X2 xDrive25e με την υβριδική μάρκα να ενισχύει έτσι την γκάμα των Plug-in υβριδικών μοντέλων της.

Δείτε επίσης: BMW iX3: Αυτό είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV των Βαυαρών

Το υβριδικό συγκρότημα κίνησης της BMW X2 xDrive25e αποτελείται από έναν 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων, που σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδει συνολική ισχύ 220 ίππων και ροπή 385 Nm. Στις επιδόσεις τώρα, για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζονται 6,8 δλ. ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει στα 195 χλμ./ώρα. Η BMW X2 xDrive25e διαθέτει τετρακίνηση, καθώς ο κινητήρας βενζίνης δίνει την κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας στον πίσω.

Η νέα BMW X2 xDrive25e προσφέρει μάλιστα και την δυνατότητα ηλεκτροκίνησης για έως 57/53 χλμ. (NEDC/WLTP) μέσω της μπαταρίας υψηλής τάσης μικτής χωρητικότητας 10 kWh (ωφέλιμη χωρητικότητα 8,8 kWh). Συνεπώς, οι καθημερινές διαδρομές μπορούν να πραγματοποιούνται με μηδενικούς ρύπους, με ταχύτητες έως και 135 χλμ./ώρα (MAX eDrive). Και στο υβριδικό πρόγραμμα λειτουργίας (AUTO eDrive) η κίνηση μπορεί να πραγματοποιείται με χρήση αποκλειστικά της ηλεκτρικής ενέργειας, με τη διαφορά ότι πάνω από τα 90 χλμ./ώρα ενεργοποιείται και ο βενζινοκινητήρας.

Η μπαταρία υψηλής τάσης μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε μία απλή οικιακή πρίζα μέσα σε 5 ώρες ή σε 3,2 ώρες σε φορτιστή AC ισχύος 3,7 kW. H φόρτιση της μπαταρίας μπορεί φυσικά να πραγματοποιηθεί και εν κινήσει από τον κινητήρα βενζίνης, αν ο οδηγός επιλέξει το ανάλογο πρόγραμμα οδήγησης (SAVE BATTERY). Στις περιβαλλοντικές επιδόσεις τώρα, η μέση κατανάλωση καυσίμου σε περίπτωση υβριδικής λειτουργίας είναι 1,9/1,7 λίτρα ανά 100 χλμ. (NEDC/WLTP) και οι εκπομπές ρύπων CO2 περιορίζονται στα 43/38 γρ./χλμ. (NEDC/WLTP).

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή της. H BMW X2 xDrive25e απαλλάσσεται από το φόρο εταιρικής χρήσης, καθώς η Λιανική Τιμή προ φόρων της βασικής έκδοσης είναι σημαντικά χαμηλότερη από το θεσμοθετημένο όριο των 40.000 ευρώ (35.057 ευρώ). Η προτεινόμενη λιανική τιμή της είναι στα 48.800 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr