Η Volkswagen αποχαιρετά μια για πάντα το χειροκίνητο κιβώτιο

Το τέλος για το χειροκίνητο κιβώτιο ξεκινά από το 2023 για την Volkswagen. Δείτε ποιο θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
DSG

Η στροφή προς την ηλεκτροκίνηση φέρνει αναπόφευκτα και το τέλος για το χειροκίνητο κιβώτιο, με την Volkswagen να ξεκαθαρίζει ότι πολύ σύντομα όλα της τα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο. Η διαδικασία της κατάργησης θα ξεκινήσει σταδιακά από το 2023 και θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2030, χρονιά που το μηχανικό σασμάν θα εκλείψει ολοκληρωτικά.

Διαβάστε επίσης: Όλο και περισσότεροι οδηγοί προτιμούν το αυτόματο κιβώτιο

Η αρχή θα γίνει από την τρίτη γενιά του Volkswagen Tiguan, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2023. Το SUV της γερμανικής εταιρείας θα εξοπλίζεται με αυτόματο κιβώτιο ακόμα και στις βασικές του εκδόσεις. Θα ακολουθήσει το Passat λίγο αργότερα και σταδιακά το μηχανικό κιβώτιο θα αφαιρεθεί σε όλες της αγορές.

Κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, αφού μέχρι το 2030 η Volkswagen θα έχει στραφεί αποκλειστικά στα ηλεκτρικά μοντέλα. Συνεπώς, θα ήταν εντελώς ανώφελο να δαπανηθούν χρήματα για την εξέλιξη των χειροκίνητων κιβωτίων. Εννοείται ότι παρόμοια στάση θα υιοθετηθεί σταδιακά και από τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου, όπως η Audi και η Skoda.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την JATO Dynamics, από τις 5.838 εκδόσεις όλων των μοντέλων που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μόλις οι 1.870 προσφέρονται με χειροκίνητο κιβώτιο, εκ των οποίων οι 218 με πέντε σχέσεων. Οι υπόλοιπες 3.968 εκδόσεις φέρουν αυτόματο κιβώτιο. Συνεπώς η πλάστιγγα γέρνει σημαντικά υπέρ του αυτόματου σασμάν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.