Όλο και περισσότεροι οδηγοί προτιμούν το αυτόματο κιβώτιο

Συνεχώς κερδίζει έδαφος το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σύμφωνα με τα στοιχεία πωλήσεων της Ford. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στοιχεία σχετικά με τις προτιμήσεις των οδηγών όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης δημοσίευσε η Ford. Πλέον αποδεικνύεται ότι το σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων κερδίζει συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά αυτοκίνητου.

Διαβάστε επίσης: Top 10 μοντέλα σε πωλήσεις στον κόσμο για το 2019

Πιο συγκεκριμένα, η σύγκριση έγινε τόσο σε επιβατικά, όσο και σε επαγγελματικά μοντέλα που διατίθενται στην ευρωπαϊκή αγορά. Τα δεδομένα προέρχονται από τις πωλήσεις του Ιανουαρίου του 2020 και συγκρίνονται με τον αντίστοιχο μήνα του 2017.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Ford το αυτόματο κιβώτιο προτιμήθηκε στο 31,3% του συνόλου των αυτοκίνητων που πωλήθηκαν. Το αντίστοιχο ποσοστό το 2017 ήταν μόλις 10,4%, συνεπώς μιλάμε σχεδόν για τριπλασιασμό. Ενδεικτικά, το 30,9% των Ford Focus που πωλήθηκαν τον πρώτο μήνα του 2020 φέρουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το 2017 το αντίστοιχο ποσοστό άγγιζε μόλις το 7%.

Παρόμοιο κλίμα επικρατεί και στα επαγγελματικά οχήματα της Ford. Το 2017 οι πωλήσεις αυτόματων βρίσκονταν στο 13,4% και σήμερα βρίσκονται στο 31%. Οι τρεις χώρες της Ευρώπης στις οποίες σημειώθηκαν οι περισσότερες πωλήσεις αυτοκινήτων με αυτόματο σασμάν ήταν η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.