Η Volkswagen σύντομα θα έχει το δικό της software

Στην προσπάθειά της να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, η Volkswagen δε θα δημιουργεί μόνο αυτοκίνητα. Πλέον θα έχει και το δικό της software...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε ένα καινοτόμο λογισμικό (software) επενδύει πλέον η Volkswagen με στόχο να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες στα μοντέλα της. Έτσι, διαφοροποιείται πλέον από τον ανταγωνισμό, αφού πέρα από αμιγώς κατασκευαστής αυτοκινήτων, θα είναι και πάροχος λύσεων κινητικότητας.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πότε έρχεται το τέλος των θερμικών κινητήρων για την Volkswagen

Μέρος του καινοτόμου αυτού λογισμικού είναι για παράδειγμα το IQ.DRIVE Travel Assist για την μερικώς αυτόνομη οδήγηση, ή το head-up display επαυξημένης πραγματικότητας στα ID. μοντέλα. Μέρος του λογισμικού της είναι και η υπηρεσία WeShare, η οποία επιτρέπει την ενοικίαση ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen, αλλά και δυνατότητα φόρτισης σε περισσότερους από 200.000 σταθμούς φόρτισης της Ευρώπης.

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του λογισμικού της Volkswagen είναι η ενημερώσεις over-the-air. Αυτό σημαίνει ότι τα updates γίνονται εξ’ αποστάσεως, μέσω μεταφοράς δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Την ίδια στιγμή, χάρη στη χρήση έξυπνου λογισμικού, η Volkswagen αυξάνει την ασφάλεια των μοντέλων της με υλοποιήσεις όπως η επικοινωνία Car2X. Τα αυτοκίνητα επικοινωνούν σε ακτίνα έως 800 μέτρα, ενώ μέσω του λογισμικού ο οδηγός προειδοποιείται για τυχόν κινδύνους που ακολουθούν στην πορεία του. Συνεπώς, το όραμα ενός μέλλοντος χωρίς ατυχήματα, έρχεται ένα βήμα πιο κοντά.

Μέσα στην επόμενη πενταετία, η Volkswagen θα επενδύσει μέσω του software της και στην αυτόνομη οδήγηση. Στόχος είναι από το επίπεδο 3 (ο οδηγός δεν χρειάζεται πλέον να παρακολουθεί συνεχώς αλλά να είναι δυνητικά σε θέση να παρέμβει) να περάσουμε στο επίπεδο 4 (πλήρως αυτόνομη οδήγηση, δεν απαιτείται η εμπλοκή του οδηγού). Εννοείται ότι μακροπρόθεσμα, η Volkswagen θα αναπτύξει και την αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 5, με το αυτοκίνητο να εκτελεί πλήρη διαδρομή χωρίς οδηγό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.