Η Volvo Car Hellas ενισχύει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στην μάχη για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 ρίχνεται και η Volvo Car Hellas, παραχωρώντας αυτοκίνητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Volvo Car Hellas ρίχνεται και αυτή στη μάχη κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με στόχο να συνεισφέρει και αυτή με τον δικό της τρόπο στην αναχαίτιση της εξάπλωσής του. Έτσι, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παραχωρεί σε αυτόν πέντε αυτοκίνητα από το στόλο των test drive οχημάτων της, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, όπως η μεταφορά ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού, καθώς και εθελοντών, η μεταφορά υγειονομικού υλικού και η παροχή υγειονομικής φροντίδας όπου υπάρχει ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά της συμπεριλαμβάνει και το κόστος του καυσίμου για τις μετακινήσεις αυτές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Volvo Car Hellas “η Volvo λειτουργεί με γνώμονα την ανθρώπινη ασφάλεια και ευημερία και προσηλωμένη σε αυτές τις αρχές, η Volvo Car Hellas θεωρεί καθήκον της να προσφέρει στήριξη στο μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό στην Ελλάδα, που προάγει τον εθελοντισμό για την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων. Συγχρόνως, η VCH υλοποιεί ήδη τις γενικές κατευθύνσεις της μητρικής της εταιρείας για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας και διακινδυνεύουν αυτές τις ημέρες για την προστασία όλων μας”.


Τις επόμενες ημέρες η Volvo Car Hellas θα παραχωρήσει αυτοκίνητα και σε άλλους φορείς που δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα μας, με κριτήριο την αποτελεσματική κάλυψη ζωτικών αναγκών. Φυσικά, τα οχήματα καθαρίζονται και απολυμαίνονται διεξοδικά με ειδικό αντιϊκό καθαριστικό, όπως συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα test drive της Volvo.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]