Ιαπωνία: Αυτόνομα, ιπτάμενα ταξί με την “υπογραφή” της Boeing

Μπορεί για εμάς το ιπτάμενο ταξί να ακούγεται ουτοπικό, αλλά η Boeing έχει ήδη επενδύσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ιπτάμενο ταξί

Την ώρα που η αυτόνομη οδήγηση δεν έχει “υιοθετηθεί” καν στο έδαφος, οι Ιάπωνες την οραματίζονται στον αέρα. Πάμε να δούμε τι ετοιμάζουν σε συνεργασία με την Boeing, προκειμένου στο μέλλον να πάρει “σάρκα και οστά” η ιδέα των ιπτάμενων ταξί χωρίς οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο της Ιαπωνίας

Πίσω από αυτό το φιλόδοξο σχέδιο βρίσκονται δύο εταιρείες, η Wisk Aero και η Japan Airlines (JAL). Αυτές οι δύο εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει σε κατασκευές πρωτότυπων, ιπτάμενων ταξί και το σχέδιο ανάπτυξης απέκτησε πολύ πιο μεγάλη βαρύτητα το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος; Ασφαλώς η εμπλοκή της Boeing, η οποία “μπαίνει” στο παιχνίδι επενδύοντας 450 εκατομμύρια δολάρια στο εν λόγω project.


Για την ιστορία, αξίζει ήδη να αναφέρουμε ότι από το 2022 έχει δημιουργηθεί ιπτάμενο, αυτόνομο ταξί από τις δύο εταιρείες. Το Wisk Aero eVTOL, όπως ονομάζεται, διαθέτει 12 ηλεκτρικά μοτέρ που του επιτρέπουν να κινείται με ταχύτητα 100 μιλιών ανά ώρα (160 χλμ./ώρα).

Όσον αφορά στην αυτονομία του, αυτή αγγίζει τα 40 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Σίγουρα είναι μικρή, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα project που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Μπορεί τα ιπτάμενα ταξί να ακούγονται σαν να βγήκαν από ταινία φαντασίας, αλλά φαίνεται πως κάποιες εταιρείες έχουν πιστέψει για τα καλά ότι θα έχουν μία θέση στο κοντινό μέλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.