Ιπτάμενα ταξί: Ρεαλιστικό αλλά ακριβό σχέδιο… λέει η Porsche

Νομίζετε ότι τα ιπτάμενα ταξί είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ήδη οι εταιρείες πραγματοποιούν σχετικές έρευνες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ιπτάμενα ταξί

Τα ιπτάμενα ταξί ακούγονται σαν ιδέα του μακρινού μέλλοντος, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολούν. Στο παρελθόν για παράδειγμα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τη συνεργασία των Hyundai και Uber με στόχο την ανάπτυξή τους. Αυτή τη φορά, το φως της δημοσιότητας βλέπει μία νέα έρευνα της Porsche και το συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για μία ρεαλιστική ιδέα, αλλά αρκετά δαπανηρή.

Ελαστικό για… ιπτάμενα αυτοκίνητα από την Goodyear (+videos)

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την “Porsche Consulting”, τμήμα της γερμανικής φίρμας που ειδικεύεται στην έρευνα και στρατηγική της εταιρείας. Αξιολογώντας την κατάσταση, το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν ότι η βιομηχανία με τα ιπτάμενα ταξί είναι ελκυστική, αλλά θα απαιτήσει μεγάλα ποσά για να τεθεί σε λειτουργία.

«Αν είναι να γίνουν πραγματικότητα για όλους τα ιπτάμενα ταξί, θα πρέπει να γίνει ένα ξεκίνημα από θαρραλέους με βαθιές τσέπες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Gregor Grandl, συγγραφέας της σχετικής μελέτης.

Μέσα στην μελέτη, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι για να πραγματοποιηθεί το γιγαντιαίο project θα απαιτηθεί στις Η.Π.Α. ένα ποσό της τάξης των 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2035 και το σημαντικότερο είναι ότι τα 10 δισεκατομμύρια θα απαιτηθούν για να ξεκινήσει η διαδικασία. Επιπλέον, η μελέτη αναφέρει ότι τα ιπτάμενα ταξί θα χρειαστούν περίπου 1.000 έως 2.500 σημεία απογείωσης και προσγείωσης σε 60 πόλεις παγκοσμίως.

Όπως και να ‘χει, φαίνεται ότι οι εταιρείες εξετάζουν αρκετά σοβαρά το θέμα και ήδη οι Audi, Hyundai και Cadillac έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.