Ιαπωνία: Τα υβριδικά έχουν μέλλον… έπειτα από πιέσεις του αφεντικού της Toyota

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας σχεδίαζε ότι τα υβριδικά θα αντιμετωπιστούν σαν αυτοκίνητα με θερμικό κινητήρα. Οι πιέσει του Akio Toyoda, όμως, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Υβριδικά

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας ενημερώσαμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε πως από το 2035 τα νέα αυτοκίνητα θα είναι μηδενικών ρύπων. Παρόμοιες συζητήσεις γίνονται και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, όπως την Ιαπωνία. Μόνο που εκεί, οι πιέσεις του Akio Toyoda ήταν ικανές να δημιουργήσουν ένα κλίμα που θα επιτρέψει την συνέχιση των πωλήσεων για τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ιαπωνία αρχικά φαινόταν πως η πορεία της αυτοκίνησης θα ήταν παρόμοια με αυτήν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή από το 2035 θα σταματούσαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων που φέρουν θερμικό μοτέρ. Ασφαλώς σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και τα υβριδικά μοντέλα. Ο Akio Toyoda, όμως, δεν έμεινε με “σταυρωμένα” τα χέρια και άσκησε δριμύτατες κριτικές σε ηγετικά στελέχη.

Υπενθυμίζουμε ότι, πέρα από πρόεδρος της Toyota, είναι και πρόεδρος του βιομηχανικού ομίλου Japan Automobile Manufacturers Association (JAMA). Ο Akira Amari, πρώην υπουργός βιομηχανίας και μέλος του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDP) τόνισε ότι μίλησε με τον Akio Toyoda.

Σύμφωνα με το Reuters, έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται να στηριχθεί από την JAMA καμία πρόταση που απορρίπτει τα υβριδικά αυτοκίνητα και πρέπει τα υβριδικά να αντιμετωπιστούν σαν πολύ “καθαρά” αυτοκίνητα. “Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο σαφές, η JAMA θα απωθήσει τη νέα πρόταση με όλη της τη δύναμη», είπε ο Amari.

Πηγή: Reuters

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.