Ιαπωνία: To μοντέλο που έχει αναμονή παράδοσης… τέσσερα χρόνια!

Υπάρχουν και χειρότερα! Δείτε για πιο μοντέλο έγινε παύση παραγγελιών στην Ιαπωνία, μιας και η αναμονή παράδοσης έχει "ξεφύγει" για τα καλά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lexus LX

Δεν είναι ένα άγνωστο φαινόμενο! Και στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου η αναμονή παράδοσης ενός αυτοκινήτου διαρκεί αρκετούς μήνες. Σε άλλες χώρες, όμως, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Τρανό παράδειγμα αυτό του νέου Lexus LX, ενός μοντέλου που στην αγορά της Ιαπωνίας έχει καταγραφεί αναμονή που αγγίζει τους 48 μήνες, δηλαδή τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Όπως ήταν αναπόφευκτο, η εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της Toyota προχώρησε σε παύση παραγγελιών, ώστε να μπορέσει να μειώσει αυτή την τεράστια χρονική διάρκεια. Κύριες αιτίες είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γραμμή παραγωγής, αφενός λόγω της έλλειψης σε chips και αφετέρου λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί ακόμα η πανδημία.

Παραδόξως, η Toyota αναμένει σύντομη βελτίωση στους επόμενους μήνες. Μπορεί να έχει χάσει περίπου 400.000 οχήματα από την έναρξη του οικονομικού έτους, αλλά σχεδιάσει την παραγωγή 850.000 οχημάτων ανά μήνα για τους επόμενους μήνες. Η πρόβλεψή της για 9,7 εκατ. οχήματα μέσα σε ένα έτος δεν έχει αλλάξει και αν γίνει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για νέο ρεκόρ ετήσιας παραγωγής από τις Toyota και Lexus.

Όσο για το Lexus LX, πρόκειται για ένα όχημα που φέρει κοινά στοιχεία με το Toyota Land Cruiser. Το ογκώδες αμάξωμά του “φλερτάρει” με τα 5 μέτρα (4.965 χλστ. για την ακρίβεια) και έχει μία ιδιαίτερη σχεδίαση που θα συζητηθεί, κυρίως λόγω της τεράστιας εμπρός μάσκας. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό, μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό μας κείμενο.

Πηγή: autonews.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.