Είδε το χάρο με τα μάτια του. Εσύ πως θα αντιδρούσες; (+video)

Όλα μπορεί να τα κάνει καλά ένας οδηγός πίσω από το τιμόνι, αλλά ακόμη και έτσι κάποια πράγματα είναι αδύνατον να τα αποφύγει... Όπως μία νταλίκα που έρχεται κατά πάνω του.

Βρείτε μας στο

Κάποιοι οδηγοί, ακόμη και επαγγελματίες, συμπεριφέρονται εντελώς ερασιτεχνικά και ανεύθυνα και στο συγκεκριμένο video μπορούμε να πάρουμε μία καλή γεύση από έναν τέτοιο οδηγό.

Πρόκειται μάλιστα για επαγγελματία οδηγό που οδηγεί φορτηγό και επιχειρεί αντικανονική προσπέραση σε δρόμο με διπλή διαχωριστική και μάλιστα λίγο πριν από στροφή, όπερ σημαίνει πως δεν έχει καλή ορατότητα.

Ευτυχώς για όλους ο οδηγούς του άλλου φορτηγού αντιλήφθηκε εγκαίρως τον κίνδυνο και ακινητοποίησε το όχημά του, προκειμένου να διευκολύνει την προσπέραση, ενώ και ο οδηγός του αυτοκινήτου στο αντίθετο ρεύμα, που είδε τον χάρο με τα μάτια του, φρέναρε και έτσι δημιουργήθηκε χώρος για να μπορέσει το φορτηγό να ολοκληρώσει την αντικανονική προσπέραση.

Δείτε πιο κάτω το video που ανέβασε το ισπανικό AutoBild στο λογαριασμό του στο facebook και τι ακριβώς συνέβη στο 20ό δευτερόλεπτο.