Ιδού ο σύγχρονος αντικαταστάτης της Ferrari 288 GTO με ισχύ 600 ίππων (+video)

Δυναμώστε τον ήχο! Όσο θα υπάρχει η αγάπη για τα supercars του παρελθόντος θα δημιουργούνται σύγχρονα projects σαν κι αυτή την Ferrari 288 GTO...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 288 GTO

Μπορεί ακόμα και οι εταιρείες που δημιουργούν supercars να στρέφονται σταδιακά προς την ηλεκτροκίνηση, αλλά μία νέα τάση γεννιέται τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τα λεγόμενα restomods, όπως για παράδειγμα η απίστευτη Lancia Integrale που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Αυτή τη φορά θα δούμε την σύγχρονη εκδοχή της Ferrari 288 GTO δια χειρός Automobili Maggiore. Μόνο που δυστυχώς υπάρχει μία σημαντική προϋπόθεση.

Πριν πάμε στο αυτοκίνητο θα ξεκινήσουμε από αυτήν. Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν παραλάβει το σύγχρονο supercar θα πρέπει να παραδώσει το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο θα βασιστεί το project, το οποίο θα πρέπει να είναι Ferrari 208, Ferrari 308 ή Ferrari 328. Συνεπώς, μόνο ένας πρώην κάτοχος των εν λόγω μοντέλων θα μπορεί να παραγγείλει τον σύγχρονο αντικαταστάτη της Ferrari 288 GTO.

Πάμε τώρα στο αυτοκίνητο, το οποίο φέρει μία σειρά από σύγχρονα στοιχεία, όπως για παράδειγμα τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Υπάρχουν σημαντικά πιο λεπτοί καθρέφτες, αλλά και εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου, ενώ στο σύνολό τους τα εξωτερικά panels έχουν κατασκευαστεί από ανθρακονήματα.

Πάμε και στον κινητήρα, ο ο οποίος προέρχεται από την Ferrari 288 GTO, αλλά ουσιαστικά μόνο το μπλοκ χρησιμοποιείται. Ο κινητήρας είναι λίγο μικρότερος και τα “σωθικά” του σύγχρονα. Κάπως έτσι, ο υπερτροφοδοτούμενος V8 των 2,9 λτ. αποδίδει 600 ίππους και η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου σασμάν.

Πριν δείτε και ακούσετε το εντυπωσιακό δημιούργημα της εταιρείας Automobili Maggiore, αξίζει να αναφέρουμε ότι η παραγωγή/μετατροπή θα περιοριστεί σε μόλις 19 αντίτυπα. Η έναρξη παραγωγής και η τιμή δεν έχουν γνωστοποιηθεί για την ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.