Ίδρυμα StAr: Βιωματική ενημέρωση σε παιδιά για τα “τυφλά σημεία”

Το Ίδρυμα Άρη Σταθάκη αρχίζει μια νέα καμπάνια βιωματικής ενημέρωσης για τα «Τυφλά Σημεία» γύρω από τα οχήματα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε μια πανηγυρική εκδήλωση που έγινε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Άρης Σταθάκης», το οποίο βρίσκεται μέσα στις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων, το Ίδρυμα «StAr» παρουσίασε την νέα του καμπάνια για το επόμενο έτος.

Η καμπάνια έχει στόχο να ενημερώσει σχετικά με τα σημεία στα οποία δεν είμαστε ορατοί από τους οδηγούς μεγάλων οχημάτων. «Τυφλά σημεία υπάρχουν σε όλα τα οχήματα, αλλά ίσως δεν έχουμε καταλάβει πόσο μεγάλη έκταση έχουν στα μεγάλα οχήματα που κυκλοφορούν μέσα στις πόλεις. Με αφορμή τα δύο τραγικά δυστυχήματα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, το StAr αποφάσισε να επικεντρωθεί δυναμικά στο θέμα» επεσήμανε η Πρόεδρος του Ιδρύματος Χριστίνα Μυρτώ Σταθάκη.

Χάρη στην αμέριστη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής αναβαθμίστηκε και τα παιδιά που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο είχαν την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουν, με την καθοδήγηση ειδικών.

Επιπλέον μπόρεσαν να αποκτήσουν βιωματική άποψη για τα τυφλά σημεία ενός μεγάλου απορριμματοφόρου, αφού το «StAr» τα είχε αναδείξει με ειδική σήμανση στο έδαφος ώστε να μπορούν τα παιδιά να περπατήσουν δίπλα στο μεγάλο όχημα και να καταλάβουν σε ποια σημεία δεν είναι ορατά. Η βιωματική μάθηση είναι αποδεδειγμένα πολύ πιο αποτελεσματική από τη θεωρία, ιδίως για τα παιδιά. Έτσι το «StAr» επέλεξε, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος, να προσφέρει στα παιδιά μια βιωματική εμπειρία, την οποία δύσκολα θα ξεχάσουν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Β. Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης και Παιδείας Ν. Βαφειάδης και ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας του Περιφερειάρχη Αττικής Κ. Λογοθέτης.

Τόσο η Περιφέρεια Αττικής, όσο και ο Δήμος Αθηναίων και το Ίδρυμα Άρη Σταθάκη εξέφρασαν την επιθυμία τους αυτή η εκδήλωση να γίνει η αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr